Stripteuzele sar în ajutor sinistraţilor

10 mai 2016
Megaincendiul a devastat peste 204 000 de hectare  jpeg
Megaincendiul a devastat peste 204.000 de hectare

├Äntreaga planet─â a fost ┼čocat─â de unul din cele mai mari incendii din istorie! Nu e de mirare c─â sinistra┼úilor din Alberta le-au s─ârit ├«n ajutor ┼či stripteuzele. Acestea ofer─â dansuri ├«n poal─â gratis pentru ei.

De aproape o s─âpt─âm├ón─â, un megaincendiu a devastat 204.000 de hectare din provincia Alberta, Canada. Peste 100.000 de persoane au fugit din ora┼čul Fort McMurray ┼či ├«mprejurimi ca s─â scape de fl─âc─ârile de infern. Impresionat de soarta oamenilor care ┼či-au l─âsat toat─â agoniseala ┼či au plecat de acas─â doar cu hainele de pe ei, managerul general Chris Round al cluburilor de striptease Eden ┼či Showgirls, din Alberta, a anun┼úat c─â angajatele sale ofer─â dansuri ├«n poal─â gratuite pentru ei. Fetele, barmanii ┼či bodyguarzii din cluburi sunt hot─âr├ó┼úi s─â colecteze c├ót mai mul┼úi bani ├«n folosul sinistra┼úilor. Dansatoarele ofer─â chiar ┼či bac┼či┼čurile primite ├«n timpul unor spectacole de striptease organizate special ca s─â adune fonduri pentru cei care au r─âmas f─âr─â nimic ├«n urma incendiului apocaliptic. Spectatorii care dovedesc c─â au f─âcut dona┼úii ├«n bani, ap─â, articole de toalet─â, haine ┼či m├óncare intr─â gratuit la dansurile ├«n poal─â. 2.400 din cele 25.000 de cl─âdiri au fost distruse complet de fl─âc─âri ├«n ora┼čul Fort McMurray. Este o adev─ârat─â minune c─â ├«ntreaga popula┼úie de 90.000 de locuitori a fost evacuat─â ├«n siguran┼ú─â. Numai dou─â persoane au murit ├«ntr-un accident de ma┼čin─â ├«n timp ce plecau ├«n goan─â din localitatea invadat─â de focul uria┼č.

O burni┼ú─â u┼čoar─â a ajutat la stabilizarea megaincendiului. V├óntul a ajutat la ├«ndep─ârtarea fl─âc─ârile de zonele locuite. Astfel, s-a putut intra ├«n ora┼čul pustiu, Fort McMurray, unde au r─âmas ├«n mod ├«n picioare spitalul ┼či majoritatea ┼čcolilor. Megaincendiul a avut ┼či un impact economic devastator, provoc├ónd pierderi de circa 5 miliarde de dolari ├«n regiune.

foto 2 90 260 tifetz jpeg
Megaincendiul a devastat peste 204.000 de hectare Foto: Hepta
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png