Suceava: Un mort şi trei răniţi grav într-un accident rutier

Potrivit IPJ Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme, în urma impactului rezultând decesul unui copil de 12 ani şi trei persoane rănite grav.

Ceilalţi participanţi la trafic au încercat să scoată victimele din maşinile implicate în accident, acest lucru fiind imposibil au sunat la 112.

De la ISU Suceava s-au deplasat la locul accidentului o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, dar şi o autospecială aparţinând Serviciului de Ambulanţă Suceava.

Medicii au constatat decesul fetiţei de 12 ani şi s-au chinuit aproape o oră să scoată dintre rămăşiţele celor două maşini corpurile încarcerate a altor trei persoane aflate în cele două autoturisme.

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic şi a neatenţiei unuia dintre conducătorii auto, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Suceava, care într-o curbă uşoară a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism condus regulamentar de un şofer din Vicovu de Sus.

Toate persoanele încarcerate se află în prezent internate în Spitalul de Urgenţă Suceava, cel puţin pentru una dintre acestea previziunile medicilor privind supravieţuirea fiind rezervate.

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
pexels Horoscop 3 noiembrie
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia