Sunt le┼čina┼úi f─âr─â Mutu!

simeon stalpnicul png

Chiar dac─â a b─âtut pe Bayern ├«n Liga Campionilor, cu 3-2, echipa lui Adi Mutu a pierdut calificarea ├«n sferturi ┼či arat─â c─â resimte absen┼úa rom├ónului.

"Va fi greu, dar trebuie s─â ne descurc─âm ┼či f─âr─â Mutu" a spus Cesare Prandelli, dup─â ce a aflat c─â interna┼úionalul rom├ón a fost depistat pozitiv cu sibutramin─â ┼či suspendat provizoriu pe termen nelimitat.

La partea cu "greu" a avut dreptate. Zece meciuri mai t├órziu, f─âr─â "Briliant", Fiorentina arat─â mai degrab─â a echip─â de pluton ├«n Italia, reu┼čind o singur─â victorie ├«n ultimele ┼čapte partide ┼či c─âz├ónd pe locul zece ├«n clasament, la 11 puncte de zona Ligii Campionilor.

Mai mult, a ie┼čit din Cupa Italiei ┼či, de mar┼úi sear─â, ┼či din Liga Campionilor, iar situa┼úia nu se anun┼ú─â deloc roz.

Cu Mutu ├«n teren, echipa din Firenze a marcat de 14 ori ├«n ┼čase meciuri ├«n timp ce f─âr─â el, a reu┼čit doar 11 goluri ├«n 10 partide.

simeon stalpnicul png

Adic─â, doar cu patru mai multe dec├ót reu┼čise decarul rom├ón ├«n primele cinci meciuri din 2010.

Eliminarea cu Bayern a picat ┼či mai prost. Vargas ┼či Jovetici au dat pentru pu┼úin timp speran┼úe c─â echipa poate ie┼či ├«n sf├ór┼čit din criza de "Mutudependen┼ú─â".

Olandezii Van Bommel ┼či Robben au ├«nchis ├«ns─â cu dou─â execu┼úii de clas─â u┼ča sferturilor pentru Fiorentina.

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg