Super-ofertă! Dai 2.000 de dolari să dormi pe străzi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Te-ai întrebat vreodată cum e să dormi între cartoane, sub cerul liber? Cu doar 2.000 de dolari, poţi afla pe pielea ta cum trăieşte un cerşetor. 

Cum ar fi să te trezeşti cerşetor? Să vină dimineaţa şi să începi să-ţi cauţi în disperare de mâncare printre gunoaie şi loc unde să dormi. Ei bine, ţi s-ar putea întâmpla cu adevărat.

Mike Momany

Pen­tru 2.000 $ (6.527 lei), aventurierii pot trăi pe viu, timp de trei zile, ca un adevărat cerşetor pe străzile din Seattle, SUA. „Turismul sărăciei" oferă şansa de a afla ce înseamnă să trăieşti de pe o zi pe alta. Inventatorul pachetului turistic, Mike Momany, de 62 de ani, garantează că doritorii vor avea parte de o experienţă pe care nu o vor uita niciodată şi s-a gândit să le fie el însuşi ghid turistic. Bărbatul a mărturisit că din cauza riscurilor, turul este doar pentru bărbaţi.

Pentru 2.000 de dolari, va trebui să arăţi ca un cerşetor. Vei primi o poreclă pe măsură şi vei sta cu alţi cerşetori. Nopţile ţi le petreci la un adăpost pentru săraci sau sub cerul liber, ziua hoinăreşti pe străzi, cauţi de mâncare şi cerşeşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net