Sute de oameni din sectorul 4 nu au curent de şase luni

Ultima actualizare:

Strada Turnu Măgurele, artera pe care se iese din Bucureşti spre Giurgiu, este cufundată în beznă, pe unele porţiuni, încă din această primăvară. Din cauza întunericului, pe şosea a crescut numărul accidentelor de circulaţie.

În plus, oamenii se plâng că îşi scrântesc picioarele prin gropi noaptea, ori că nu se simt deloc în siguranţă. Ecaterina I., 60 de ani, care stă pe Aleea Ciceu, crede că pe strada sa e mai rău ca la ţară.

„Şi la ţară e mai lumină ca aici. Multă lume îşi rupe picioarele sau gâtul pe trotoarele astea fiindcă este beznă de atâta timp. Este vai de noi şi nu ne ia nimeni în seamă", zice pensionara.

Gabi F. de 41 de ani, şi el locatar al zonei aflate în întuneric, spune că s-a dus la primărie ca să facă plângere pentru că se teme că-i va fi furată maşina noaptea.

„Am fost la primărie şi m-au trimis la Electrica să fac şi acolo plângere. E plin de hoţi care pot să-ţi dea în cap sau să-ţi fure maşina şi nu te vede nimeni", se plânge bucureşteanul.

Primăria nu se amestecă

„Firma care asigură iluminatul public este de vină. Ştiu de aceste probleme, dar nu ţin de mine să le rezolv. Totuşi, pe mine mă înjură lumea şi îmi pare tare rău pentru că eu am muncit şi muncesc mult pentru locuitorii din acest sector", a spus primarul Cristian Popescu Piedone.

Enel Muntenia îşi recunoaşte vina

"Problemele ne sunt cunoscute şi rezolvarea lor cât mai grabnică se numără printre preocupările noastre. Sunt necesare lucrări complexe care implică un volum mare de reparaţii. Lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an", ne-au răspuns responsabilii Enel Muntenia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net