Sutienul ăsta îţi satisface iubita în locul tău!

simeon stalpnicul png

Pleci în delegaţie şi vrei totuşi să faci sex cu partenera ta? Nimic mai simplu: pune mâna pe telefon, sun-o, spune-i să se îmbrace cu lenjeria pe care i-ai cumpărat-o şi... produ-i un orgasm!

Nici orgasmul nu mai este ce a fost! Şi asta pentru că firma producătoare de prezervative Durex a lansat lenjeria intimă care se conectează la telefonul mobil şi oferă posibilitatea cuplurilor de a-şi produce plăcere... de la distanţă. Nu contează că eşti la celălalt capăt al lumii, dacă vrei să îţi satisfaci iubita în stil high-tech, nu trebuie decât să descarci aplicaţia în telefonul tău, să fii sigur că iubita ta poartă sutien şi bikini „Fundawear" de la Durex şi să îi faci ce îi place dând comenzile de pe telefonul tău.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Senzorii de pe sutien vor vibra stimulând zona, şi excitând-o. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu senzorii din bikini. Producătorii estimează că vor lansa lenjeria la un preţ de aproximativ 50 de dolari. Momentan, cei care doresc să experimenteze senzaţiile nu trebuie decât să se înscrie pe pagina de Facebook a proiectului Fundawear.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg