Sutienul care "vânează" soţi

Ultima actualizare:

    Aşa arată sutienul care numără câte zile mai sunt până la căsătorie
Aşa arată sutienul care numără câte zile mai sunt până la căsătorie

Triumph International a lansat recent un "sutien pentru căsătorie", pentru a le mulţumi pe mamele cicălitoare, care fac griji pentru fiicele lor necăsătorite.

Noua invenţie japoneză vine cu un cronometru şi are rolul unui memento care indică zilele rămase până la căsătoria purtătoarei.

Sutienul arată ca o piesă de lenjerie obişnuită, cu diferenţa că este dotat cu un display şi un suport pentru inelul de logodnă.

În teorie, cronometrul va fi setat la data preconizată a căsătoriei. În ziua respectivă, sutienul începe să "ticăie" până când inelul de logodnă va fi pus în spaţiul creat special.

Conform Reuters, rata mariajelor din Japonia este în scădere, iar vârsta medie la care femeile se mărita este de peste 28 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Triumph International, Keiko Masuda, a declarat că sutienul, care nu este de vânzare, se potriveşte japonezelor moderne, care nu se mai mulţumesc doar să stra şi să îl aştepte pe bărbatul visurilor.

"Femeile din Japonia devin mai agresive decat bărbaţii, implicându-se activ în a face posibilă o căsătorie, în condiţiile în care, în trecut, bărbaţii erau cei care făceau acest pas. Rolurile s-au schimbat complet", a declarat aceasta, citat de Reuters.

Statisticile guvernamentale arată că aproximativ 57% dintre femeile cu vârsta sub 34 de ani sunt nemăritate, în timp ce 3.800 de firme din Japonia oferă servicii matrimoniale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net