Sylvia: «Decât să ne împăcăm şi să bănuim unul pe altul, am preferat să divorţăm»

Ultima actualizare:

    Sylvia
Sylvia

Blonda susţine că nu are nici o legătură cu Iulian Demeter, manechinul cu care este bănuită că l-a înşelat pe Andrei, cel care i-a fost soţ timp de şase ani.

"Iulian nu e iubitul meu. Nu avem nici o relaţie. Suntem foarte buni prieteni. Însă relaţia cu Andrei s-a încheiat. Ne-am dat seama că nu mai dorim această relaţie", a declarat Sylvia la "Un show păcătos".

"Sunt bine, nu m-am ascuns sub pat. Mai am momente când sunt deprimată, plâng, dar nu e un capăt de ţară, nu iau tubul de pastile, viaţa merge mai departe. A fost o relaţie de şase ani. Ne-am iubit mult, a fost o relaţie frumoasă, de dragoste. Dar nu se ajunge la divorţ dintr-o fericire excesivă. Poate a fost şi o lipsă de comunicare din partea mea. Nici eu şi nici el nu ne-am lămurit ce n-a mers", a precizat interpreta, referitor la mariajul de şase ani încheiat anul acesta.

"Înainte eu făceam primul pas către împăcare. Atunci nu am mai vrut să-l fac. Nu mai eram pe aceeaşi lungime de undă. Sunt lucruri pe care nu mi le explic încă. Nu am mai trecut prin exprienţe de genul ăsta până acum. Nu mă gândeam vreodată că ne vom despărţi. Sunt convinsă că ne vom reface viaţa amândoi. Când voi fi cu cineva nu mă voi ascunde. Fiecare va face ce doreşte", a mărturisit solista.

Întrebată cum a ajuns totuşi să îl înşele pe Andrei, Sylvia a ocolit răspunsul. "Lucrurile au venit de la sine", a spus ea. "În general eu nu înşel", a afirmat blonda. Întrebată de moderator dacă a fost predispusă să înşele şi dacă relaţia cu Andrei s-a suprapus la început cu legătura pe care a avut-o cu un alt iubit, cu Mihnea, Sylvia nu a dorit să comenteze: "Relaţia mea trecută cu Mihnea nu are nici o legătură. Am rămas în relaţii bune cu toţi foştii mei prieteni".

Ea a mai declarat că uneori atunci când e singură o apucă depresiile. "Dar nu fac o tragedie din asta. Asta a fost. Nu am împărţit prietenii. Nu ne-am alergat prin casă, nu am urlat unul la altul. Decât să ne împăcăm şi să bănuim unul pe altul, am preferat să divorţăm. Nu are rost să plâng după trecut. Nu i-am zis că îi cer scuze, dar îmi pare rău că e un bărbat rănit. Nu vin cu buchetul la emisiune, nu e cazul. El mi-a dorit bine, şi eu îi doresc la fel", a concluzionat Sylvia.

image
image
image
image
image
image
marie curie captura video jpg
vis jpg
TRANSPLANT INIMA ARTIFICIALA jpg
bani freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
Regina Victoria   profimedia 0214206946 jpg
Autostrada 0 jpg
image
actualitate.net