Sylvia face o mărturisire şoc: «Am avut o relaţie de cinci ani cu proful de geografie»

Sylvia a făcut o pasiune pentru dascălul ei încă de când era în clasa a X-a. "Era ireproşabil, toate fetele de la mine din liceu erau disperate dupa el. El avea 27 de ani şi era mai mare decât mine cu 11 ani. Am făcut şi noi excursii cu profesorul de geografie, excursii în care ne-am distrat foarte tare", a spus Sylvia pentru Poveştiri adevărate.

Pasiunea ei s-a tranformat în iubire câţiva ani mai târziu, când Sylvia a avut o relaţie de 5 ani cu profesorul ei.

"În clasa a XII-a a facut meditatii cu mine pentru că eu dădeam bac-ul la geografie. Atunci am început să ne înţelegem mai bine. Simţeam amândoi că lucrurile evoluează, era foarte dulce şi mereu îmi aducea cadouri de pe unde era plecat. Au fost nişte sentimente intense pe care le-am trăit la maxim. Am stat aproape cinci ani împreună. A fost o relaţie frumoasă pe care nu o regret", a mai spus cântăreaţa.

Totodată, ea şi-a spus opinia şi în legătură cu scaldalul de la liceul Jean Monnet, în care un profesor de sport este acuzat că a violat o elevă.

"Te fascinează un profesor tânăr şi de gaşcă. Probabil că au fost sentimente între ei de mai mult timp. Am înţeles că fata avea un tată foarte dur şi probabil că părinţii ei au aflat ceva legat de relaţia ei cu profesorul", a încheiat Sylvia.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
mihai bendeac
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg