Sylvia, fericită după divorţ: «În toamna asta începe o nouă etapă pentru mine»

Ultima actualizare:

    Sylvia (Foto: captură video Acasă TV)
Sylvia (Foto: captură video Acasă TV)

După ce a divorţat de Andrei din trupa Alb Negru, Sylvia şi-a schimbat look-ul şi spune că este pregătită să înceapă o nouă etapă din viaţa ei.

Alături de partenerul ei se scenă, DJ Rynno, solista va aborda un nou stil, din toamnă.

„Eu voi fi centrul universului meu. O să fac tot posibilul ca să fiu fericită. În toamna asta începe o nouă etapă pentru mine. Avem proiecte noi, vom schimba un pic stilul muzical. Următorul nostru single va fi un pic altfel faţa de tot ce am făcut până acum”, a mărturisit Sylvia, pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Sylvia spune că nu o deranjează faptul că fostul ei soţ s-a afişat în public cu mai multe femei. „E tânăr, e un bărbat ok. De ce nu? Este de datoria noastră să ne căutăm jumătatea. Dacă eu nu am fost jumătatea lui, asta nu înseamnă că nu trebuie să caute în continuare”, a spus Sylvia.

În schimb, cântăreaţa spune că, pentru moment, ea nu caută o relaţie serioasă. „Momentan îmi place viaţa mea aşa cum este. Nu cred că aş putea să mă implic acum într-o relaţie serioasă. Am oameni foarte dragi alături de mine şi îmi este foarte bine aşa. Momentan nu sunt în căutarea bărbatului ideal”, a adăugat cântăreaţa.

Andrei Ştefănescu (34 de ani) din trupa Alb Negru şi Sylvia Sârbu (25 de ani) au fost căsătoriţi timp de trei ani, însă au divorţat anul acesta din cauza infidelităţii ei.

Cântăreţul şi-a prins soţia înşelându-l cu tânărul Iulian Demeter (20 de ani) şi a băgat actele de divorţ, fără să mai stea pe gânduri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net