Tabără, faţă în faţă cu cea care l-a acuzat de abuz sexual?

Ultima actualizare:

Avocata Alinei Bodnaru şi a fiicei sale, Alexandra (14 ani), a cerut instanţei să fie admise ca probe în dosar confruntarea între părţi şi evaluarea psihologică a acestora.

Avocata Ingrid Alexandrescu este nemulţumită şi de faptul că împotriva lui Tabără nu a fost declanşată urmărirea penală. "Declanşarea urmăririi penale împotriva domnului Cristian Tabără era obligatorie. Am făcut o cerere scrisă în acest sens şi încă mai aştept un răspuns", ne-a declarat avocata.

Totul a început în vara lui 2010, când Alina Bodnaru l-a reclamat la poliţie pe omul de televiziune Cristian Tabără că i-a molestat copilul, pe Alexandra, atunci în vârstă de 12 ani.

"Eu spun adevărul. Sunt pregătită să spun adevărul în faţa tuturor, a poliţiştilor, a procurorilor, a judecătorilor. Faptul că a avut o relaţie de şapte ani cu mama nu-i dădea dreptul să-mi facă ce mi-a făcut", a declarat Alexandra imediat după izbucnirea scandalului.

Se pare omul de televiziune şi-ar fi recunoscut comportamentul indecent în faţa Alinei Bodnaru. "A zis că a fost doar o curiozitate. A vrut să vadă cum arată o fată de vârsta ei. Alexandra mi-a povestit cum Cristi i-a ridicat tricoul şi cum i-a pus mâna", a declarat Alina pentru Click!

Într-o primă fază, de acest caz s-au ocupat ofiţerii Secţiei 9 Poliţie, care au soluţionat dosarul cu neînceperea urmăririi penale. Acuzarea a contestat decizia, iar cazul s-a întors la poliţie, la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

În ianuarie, au fost reaudiate Alexandra, mama şi bunica ei, urmând să fie citat şi tatăl biologic al fetei, imediat ce condiţiile meteorologice vor permite deplasarea acestuia din Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net