Taborda crede că este sabotat de coechipieri

"Eu mi-am făcut treaba, sunt bucuros că s-a calificat echipa, dar sunt foarte supărat pe atitudinea echipei noastre. Eu când intru, intru să ajut echipa, dar de multe ori am văzut că atunci când apăr eu se schimbă atitudinea multor jucători. Aşa se face treaba? Un grup are un singur obiectiv indiferent de jucătorul care intră în teren. Mă uit în faţa mea şi văd că jucătorii nu aleargă aşa cum o fac în alte meciuri. Nu ai cum să joci într-o asemenea manieră, acasă, cu o echipă de Liga a II-a. Să ajungi în prelungiri, să câştigi atât de greu...nu ai cum! Pentru mine aşa ceva este inacceptabil!", a spus Taborda la finalul meciului.

El a adăugat că doreşte să plece, dar că mai are contract cu FC Timişoara şi nu este lăsat să-şi rezilieze înţelegerea. "Dacă mă lasă plec acum. Am însă contract şi trebuie să rămân. De doi ani mi se spune că se transferă alt portar şi mi se va da drumul. Nu sunt fericit la acest club, am jucat foarte puţin. Am greşit la Mediaş şi am stat 2 ani jumate. Ce face Taborda aici? Eu lucrez toată săptămâna pentru un lucru, iar la final decizia este doar a antrenorului. Sunt foarte supărat pe această echipă", a mai spus Taborda.

Echipa FC Timişoara s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia Voinţa Sibiu (liga a II-a), cu scorul de 5-4 (1-1, 4-3), după loviturile de departajare, în optimile competiţiei.

La finalul celor 90 de minute, scorul era egal 1-1, prin golurile marcate de Goga '13, pentru FC Timişoara, respectiv Bunea '88, pentru Voinţa Sibiu.

După 120 de minute, scorul a rămas egal, 1-1, trecându-se la executarea loviturilor de departajare, unde pentru FC Timişoara au marcat Sepsi, Zicu, Tameş şi Magera (a ratat Scutaru), iar pentru oaspeţi au punctat Grigore, Beza şi Popa (au ratat Burlacu şi Hardău).

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg