Tănase, psiholog pentru Stancu

Faze de joc
Faze de joc

Bogdan Stancu şi Cristi Tănase au fost colegi şi la juniorii lui FC Argeş. Acum, cei doi stelişti de 23 de ani sunt de nedespărţit la toate ieşirile prin Bucureşti şi sunt jucătorii cu care Gigi Becali speră să dea „tunul" pe piaţa transferurilor.

Citeşte şi:

Tănase va fi căpitan până la finalul turului

Filmul Meciului / Steaua - Pandurii 2-0. Bogdan Stancu a reuşit "dubla"

Hagi îl vrea pe Bogdan Stancu la Galatasaray

Stancu: "Nu mai ascult ce spune Gigi Becali"

Ajuns la Steaua în 2008, Bogdan Stancu a avut mari probleme de adaptare la început.

Fire introvertită, Stancu nu comunica prea mult cu colegii săi de vestiar, având probleme şi în a se înţelege cu antrenorii care s-au perindat pe Ghencea, ajungând, la un moment dat, şi în colimatorul patronului Gigi Becali.

Un an mai târziu, „Motanul" şi-a început ascensiunea. Motivul? Cel mai bun prieten al său, Cristi Tănase, a fost cumpărat de la FC Argeş, iar „Dodel" l-a ajutat pe Bogdan să se acomodeze la viaţa din Bucureşti, dar şi la cerinţele Stelei.

Practic, Stancu a devenit mult mai sociabil şi deschis, devenind şi una dintre vocile importante ale vestiarului.

„Pe Stancu l-am crescut de la 8 ani. Tănase a venit pe la 14 la noi, la juniori. Dar din momentul în care Cristi a ajuns la echipă, cei doi au fost de nedespărţit. La antrenamente, în oraş, pe-afară... Tot timpul au stat doar împreună. Tănase are un rol important în ceea ce priveşte forma lui Stancu. El e mai expansiv şi, în felul ăsta, îl ajută mult pe Bogdan, care e mai închis în el de obicei", ne-a povestit Mihăiţă Ianovschi, fostul antrenor al celor doi de la juniorii lui FC Argeş.

Liderii actualei echipe din Ghencea s-au mutat în zona Decebal, din Bucureşti, tocmai pentru a fi mai aproape unul de celălalt. La antrenamente merg împreună, însă şi în viaţa din afara gazonului sunt văzuţi mereu unul lângă celălalt, fie că e vorba de o ieşire la biliard, la film sau la masă.

„Au fost colegi de cameră încă de la juniori. Avantajul lor a fost că nu se ţineau de prostii. Conştienţi cât sunt de valoroşi, şi-au dat seama că dacă se ţin de treabă pot ajunge mari. Şi vor ajunge", a mai punctat Ianovschi.


    Faze de joc
Faze de joc

A vrut să se lase la 15 ani

Bogdan Stancu a trecut prin clipe dificile pe vremea când activa la juniorii lui FC Argeş. După ce şi-a pierdut tatăl, pe când avea 14 ani, „Motanul" a vrut să renunţe la fotbal, însă a fost readus pe drumul cel bun de către antrenorul său.

„L-am găsit după vreo două săptămâni la un concurs de tenis cu piciorul. I-am spus: «Băi, băiatule, mâine să te prezinţi la antrenament, că altfel te mănânc!»", ne-a mărturisit Mihăiţă Ianovschi.

A jucat cu alte ghete după pauză

După ce în prima repriză a meciului cu Pandurii n-a avut prea mare şansă, ratând câteva ocazii bune, Stancu şi-a schimbat la pauză ghetele, marcând de două ori în mitanul secund.

Dacă în prima partea a partidei a purtat nişte încălţări albastre, în cea de a doua şi-a pus ghetele portocalii, aceleaşi pe care le-a purtat şi în derby-ul cu Dinamo, când a marcat unicul gol al Stelei.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg