Tania Budi e un exemplu pentru Bianca: «Putem învăţa cum să ne pretindem distinse doamne»


    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Deşi nu au trecut decât două luni de când s-a despărţit de Adi Cristea, iar acesta are acum o relaţie cu Tania BUdi, Bianca nu exclude posibilitatea ca iubirea celor doi să fie reală.

Ironică, roşcata a mărturisit că, indiferent de situaţie, Tania este o femeie matură, care ştie ce vrea de la viaţă, ba chiar poate fi folosită ca un exemplu de către alte femei.

"Tania este o doamnă care ştie ce vrea, are 44 de ani. Are o relevanţă vârsta ei, are o experienţă, avem multe de învăţat de la ea. Putem învăţa cum să controlăm bărbaţii, cum să ne înşelăm prietenele şi cum să ne pretindem distinse doamne", a spus ea aseară la Acasă TV.

Totodată, roşcata a ţinut să mămurească şi relaţia pe care o avea cu Tania înainte ca acesta să-i "fure" iubitul. Deşi Budi neagă fapul că au fost prietene vreodată, Bianca povestit câteva întâmplări din trecut care par să demonstreze contrariul.

"Noi două am fost prietene. M-a invitat odată să dorm la ea şi mi-a povestit despre o aventură de-a lui Adi cu o prietenă de-a ei. Tania ştia că relaţia mea cu Adi este ok. La o săptămână a aflat că sunt la mare şi m-a chemat la ea în club că e un concert. Îmi spunea baby şi mie. Din punctul meu de vedere nu cred că eram doar nişte cunoştinţe", a mai spus Bianca Drăguşanu.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg