Tania şi-a angajat fostul partener în clubul ei de noapte

Ultima actualizare:

Veste bună pentru admiratoarele tânărului clujean cu ochi albaştri şi zâmbet perfect. Începând din această vară, Adrian Mureşan îşi va etala talentul de dansator în clubul "Crush" din Mamaia, acolo unde este patroană nimeni alta decât fosta lui parteneră de dans, Tania Budi.

Vedeta l-a angajat pe Adrian convinsă de seriozitatea şi de carisma acestuia, dar şi din dorinţa de a-l ajuta să-şi exploateze cât mai bine talentul de dansator.

    Citeşte şi:        Tania Budi şi-a mărit buzele cu cremă din ardei iute         Tania, ce sexy eşti în Playboy!        Tania, nud la 41 de ani!        Tania Budi: «Acum, sexul e ca şi cum ai mânca o îngheţată»        Tania Budi a dat lovitura după ce l-a lăsat pe Viziru        Tania Budi, curtată de Codin Maticiuc

"Am fi dorit să începem colaborarea chiar de acum, însă cum el este din Cluj, am decis că va dansa la "Crush" de la începutul verii viitoare, în momentul în care se va deschide clubul din Mamaia", a declarat Tania pentru www.agentiadepresamondena.ro.

Contactată de Click!, vedeta angajată recent la televiziunea Vox News, ne-a mărturisit că i-a mai pregătit lui Adrian o surpriză.

"Pe toată perioada verii, el va sta în permanenţă la Constanţa, într-o locuinţă închiriată de mine şi de fratele meu, Ionuţ", ne-a explicat Tania.

La Pro TV, Adrian a luptat pentru a-şi vedea mama liniştită, după o viaţă în care s-a sacrificat pentru binele familiei. "Voi continua să-l ajut pe Adrian", a declarat Tania după ce a ieşit de la "Dansez pentru tine", şi iată că s-a ţinut de cuvânt.

Ea i-a prezentat recent lui Adrian noul loc de muncă. "L-am dus la Constanţa şi am stat în club până la ora 7.00 dimineaţa. Cred că se va simţi la fel de bine şi în clubul din Mamaia", ne-a zis Tania.

Şi Andreea Bălan lucrează cu Petrişor Ruge

Probabil cea mai spectaculoasă pereche din istoria concursului "Dansez pentru tine" este cea formată din Andreea Bălan şi Petrişor Ruge. Cei doi au devenit prieteni la cataramă, dar şi parteneri de afaceri.

image

Andreea şi-a deschis o şcoală de dans unde l-a luat partener pe Petrişor, iar cei doi îi învaţă acum pe copii 15 stiluri diferite de dans. O şedinţă în compania celor doi costă 30 de lei, iar opt şedinţe 120 de lei.

Alături de Andreea şi de Petrişor mai lucrează coregraful Adrian Cristea, alias Bursucu', şi Alexandra Marchidan, specialist în dans sportiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net