Ţânţăreanu, fără bani să termine piscinele pentru nudişti

image
În urmă cu o lună lucrările erau avansate

Schimbare de planuri în familia lui Cristian Ţânţăreanu. Miliardarul a rămas fără lichidităţi şi a amânat inaugurarea piscinelor din Paradisul Verde, în care a investit până acum cinci milioane de euro.

Criza nu iartă pe nimeni, nici măcar pe excentricul Cristian Ţânţăreanu. Omul de afaceri a băgat adânc mâna în puşculiţă pentru a pune pe picioare un complex de agrement acvatic la Corbeanca, dar acum a sistat proiectul din cauza unui impas financiar.

„Am investit până acum vreo cinci milioane de euro, iar până la finalizare cred că mai înghite vreo două. Nu termin anul acesta, pentru că am rămas fără parale. Abia la anul vă aştept la nudişti”, ne-a declarat Cristian Ţânţăreanu.

În urmă cu o lună, omul de afaceri ne-a primit în Paradisul Verde pentru a ne arăta cum stau lucrările la complexul acvatic. „Mi-a plăcut la nebunie ce am văzut la nemţi! Am fost la Therme Erding, lângă München, dar şi în Bulgaria şi Italia. Am studiat, am luat notiţe şi le voi pune în aplicare aici, în Paradisul Verde. Tot complexul va avea vreo 4.500 m p. Vor fi piscine semiolimpice, jacuzzi, saloane de masaj, bazine pentru nudişti, meloterapie subacvatică”, ne-a spus Ţânţăreanu, a cărui avere era estimată în 2010 la 13 milioane €.

În urmă cu o lună lucrările erau avansate

simeon stalpnicul png
În urmă cu o lună lucrările erau avansate

Adio, vacanţe exotice!

Obişnuit cu deplasări în ţări exotice, Cristian Ţânţăreanu se va mulţumi vara aceasta cu vacanţe de criză. „Am fost câteva zile în Grecia, iar acum îmi fac bagajele să plec în Deltă, cu gaşca de prieteni, cu familia”, ne-a mai spus afaceristul.

Citeşte şi:

Ţânţăreanu nu poate să ţină cure de slăbire

EXCLUSIV! Ţânţăreanu bagă 7 milioane € în piscine pentru nudişti

Ţânţăreanu a pupat sânii apetisanţi ai amantei lui Rică Răducanu - FOTO

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Angelina Jolie si Brad Pitt
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
facturi
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg