Tatăl Danei Marijuana a făcut infarct! Ion Coteanu a fost transportat de urgenţă la spital

Ultima actualizare:

    Dana Marijuana la biserică
Dana Marijuana la biserică

Cu două săptămâni înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Dana Marijuana trece prin momente grele. Tatăl cântăreţei se află internat în spital după ce a suferit un infarct. Supărările şi lipsa banilor l-au îmbolnăvit pe Ion Coteanu, în vârstă de 65 de ani.  

Tatăl cântăreţei a povestit că se simte slăbir şi va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor şi în următoarea perioadă. Bărbatului i s-a făcut rău brusc în urmă cu câteva zile. Probabil că supărările din ultima vreme şi-au pus amprenta asupra stării lui de sănătate.

simeon stalpnicul png

"Mi-a scăzut foarte mult tensiunea. Băiatul meu a chemat salvarea şi la spital după ce m-au consultat au constatat că am avut un infarct. Acum sunt internat la Reanimare şi sunt monitorizat cu câteva aparate. Dana e consternată şi ea...urmează să nască peste două săptămâni. Nu a foast afectă de ce mi se intâmplă, ea e obisnuită cu lucrurile dure", a spus Ion Coteanu, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Poveştiri adevărate".

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Bărbatul a povestit că după ce se va face bine va avea în continuare grijă de nepoata sa, fiica Danei Marijuana. Fetiţa, în vârstă de şapte ani, a venit singură de la şcoală zilele acestea şi i-a bătut mamei ei în geam ca să-i spună că a ajuns acasă. Cele două locuiesc în casa lui Ion Coteanu. După ce i-a deschis uşa de la scara blocului, Dana Marijuana a fost rezervată în declaraţii.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net