Tatăl lui Huidu, declarații surprinzătoare despre Mircea Badea: «E un băiat extraordinar»

Ultima actualizare:

    Şerban Huidu, plimbare nocturnă prin Bucureşti. (Foto: Sorin Puiu)
Şerban Huidu, plimbare nocturnă prin Bucureşti. (Foto: Sorin Puiu)

Florin Hudiu, tatăl fostului cârcotal, face declarații neașteptate despre veșnicul rival al fiului său, Mircea Badea.

Într-un interviu pentru Ring, acesta face referire la faptul că Mircea Badea a fost unul dintre puținii oameni care nu l-au pus la zid pe Huidu după accidentul în care au murit trei oameni și subliniind mereu că astfel de tragedii i se pot întâmpla oricui.

Aş vrea să înţeleagă fiecare că nu există om pe această lume, mai ales conducător auto, care să fi respectat în totalitate semnele de circulaţie. I se poate întâmpla până la urma urmei oricui, vorba lui Mircea Badea... Mircea Badea este un băiat extraordinar... 'Domne, a fost un accident!' Şi cu asta basta. Afost o conjunctură

Șerban se plimbă singur, noaptea

După un an în care s-a izolat aproape complet de lume şi nu a mai ieşit la nici un eveniment monden, Şerban Huidu şi-a făcut apariţia, miercuri seară, la o petrecere de Halloween. El a venit fără soţia lui, iar în cele câteva ore cât a stat la petrecere, a socializat cu vechi cunoştinţe, prieteni şi oameni pe care nu i-a mai văzut de multă vreme.

La plecare, nu a luat un taxi spre casă, ci a preferat să meargă pe jos, deşi nu era îmbrăcat adecvat pentru vremea rece, purtând pe el un sacou subţire. Deşi era trecut de 12 noaptea, Şerban, foarte agitat, a urcat şi a coborât de mai multe ori treptele unui parc din zona Cotroceni. Apoi, când şiroaie de transpiraţie au început să-i curgă pe faţă a plecat din parc şi a luat-o spre casă.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net