Tatăl Marijuanei:«Nu mă duc nici mort la nuntă»

image
Dana şi Jean Sebastian sunt împreună de un an şi vor merge azi la altar

Şi-a făcut rochia de mireasă la o vecină, i-a cumpărat costum viitorului soţ şi a închiriat un restaurant pentru cea mai fericită zi din viaţa ei. Dana Coteanu, alias Marijuana se mărită astăzi, după un an de relaţie, cu Sebastian Jean. Pentru că tatăl ei nu e de acord cu viitorul ginere, acesta îi dă lovitura de graţie şi nu vine la nuntă!

13 octombrie 2012 - ar trebui să fie cea mai fericită zi din viaţa Danei Coteanu, alias Marijuana, întrucât solista hip-hop îmbracă pentru prima dată rochia de mireasă! Artista a mai fost căsătorită, în urmă cu mai bine de şapte  ani, dar numai civil, cu Dan Simion, bărbatul cu care o are pe micuţa Alessia, în vârstă de şapte ani. Totuşi anumite lucruri par să-i strice bună-dispoziţia în cea mai importantă zi a vieţii sale, cea în care Dana se va căsători cu alesul inimii sale, Sebastian Jean.

Meniul servit invitaţilor va fi unul tradiţional românesc

image
Dana şi Jean Sebastian sunt împreună de un an şi vor merge azi la altar

Cel mai mare regret al brunetei este că tatăl său nu-i va fi alături să o conducă la altar! Animozităţile dintre Ion Coteanu şi viitorul gienere datează încă de la începutul relaţiei.

Faptul că are probleme cu băutura, că nu are un loc de muncă şi că este întreţinut de fiica sa, au fost mereu motive de dispută, iar acum vrea să-l pedepsească absentând de la  eveniment. „Nu merg la nici o nuntă. Sunt la Cluj, la târgul de la Negreni unde vând antichităţi. Dacă eram acolo, eu întrerupeam cununia. Sunt foarte supărat pentru că fata mea s-a împrumutat să se mărite cu neghiobul ăsta care ştie doar să bea.

Ea i-a cumpărat costumul de ginere, a plătit singură la restaurant, iar el se duce ca invitat. La cât o să bea nu cred că va fi apt pentru noaptea nunţii", a declarat Ion Coteanu. Dana şi-a chemat aproape 60 de invitaţi, rude şi prieteni, la restaurantul „Izvorul Rece", însă se pare că doar vreo 30 îi vor fi alături. „Nici surorile ei nu cred că vin", a mai adăugat tatăl viitoarei mirese.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
andreea esca si alexia eram
Popescu
Vladimir Putin alături de cei 4 lideri ai teritoriilor ucrainene anexate FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu