Tatoiu, despre Marian Vanghelie: «Pe ăsta nu mai poţi pune ştampila de vot»


    Monica Tatoiu FOTO:Facebook
Monica Tatoiu FOTO:Facebook

Monica Tatoiu nu mai încredere în omul politic Marian Vanghelie.

De când a anunţat că are o relaţie cu Oana Mizil, primarul sectorului cinci al Capitalei şi-a pierdut credibilitatea în ochii Monicăi Tatoiu.

Aceasta crede că Vanghelie nu va mai avea niciodată succes pe plan politic, deoarece contribuabilul de rând este interesat de conduita morală pe care ar trebui să o aibă un primar, iar Vanghelie nu mai poate fi privit în niciun caz ca un om integru din punct de vedere etic.

"Să lase politica deoparte. Românul îşi doreşte un politician cu înaltă ţinută morală. Mie îmi place de el, e mai uman (n.r de când a recunoscut relaţia cu Oana), dar pe ăsta nu mai poţi pune ştampila de vot", a spus doamna Tatoiu în emisiunea "Drept la ţintă".

Mai mult, Monica Tatoiu este interesată, în calitate de plătitor de taxe, de unde a avut Vanghelie bani pentru vacanţa din Franţa, despre care se zvoneşte că a costat fabuloasa sumă de 120.000 de euro.

"Eu din postura de contribuabil mă întreb din ce bani au plătit toată excursia şi dacă au fost impozitaţi. Numai închirierea vilei la care s-au cazat a costat 80.000 de euro. Conturile din bancă pe unii nu le declară ţin de cald", a spus Tatoiu, insinuând faptul că Vanghelie are sume mari de bani pe care nu le-a declarat până acum.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea