Taurii au aventuri şi fac mult sex

Ultima actualizare:

Specialistul Click!, astrolog Tina Rizea, îţi spune la ce trebuie să te aştepţi.

Berbec- 21.03 - 19.04

Sănătate. Prea optimişti şi puţin atenţi la starea lor de sănătate, aceşti nativi nu iau în seamă semnalele de alarmă care apar la nivelul funcţionării unor organe cum ar fi rinichii.

Bani. Cu toate că îşi doresc foarte mulţi bani (în mare parte pentru că au şi multe datorii de achitat), şansele financiare adevărate vor apărea o dată cu venirea iernii.

Amor. Mai puţin senzuali decât în perioada precedentă, cei mai mulţi îşi fac iluzii şi trăiesc cu senzaţia că sunt cei mai mari cuceritori. În noiembrie, găsesc însă pe cineva care să le dea lecţii!

Taur - 20.04 - 20.05

Sănătate. Pe lângă labilitatea emoţională deosebită, mulţi nativi vor suferi intens întreaga perioadă din cauza colicilor renale.

Bani. Cu toate că sunt circumspecţi şi chibzuiţi, vor avea probleme financiare. Nu vor reuşi să facă rost de joburi suplimentare, iar avantajaţi vor fi doar cei cu mari conturi în bănci.

Amor. Dacă în septembrie şi octombrie fac excese erotice şi unii chiar „apelează" la noi parteneri, ulterior se poate spune că se "călugăresc".

Gemeni- 21.05 - 21.06

Sănătate. Mai puţin rezistenţi decât de obicei, au tendinţa să „agaţe" tot felul de microbi sau viruşi. Se pot agrava bolile de piele, reumatismul şi disfuncţiile renale.

Bani. Chiar dacă sunt implicaţi în mai multe joburi, nu se ridică peste veniturile înregistrate anterior. În schimb, primesc toate „recompensele" cu gratitudine.

Amor. Starea de sănătate nu le permite să se avânte erotic, decât în ultima parte a lunii septembrie. În lunile octombrie şi noiembrie, devin foarte cuminţi.

Rac- 22.06 - 22.07

Sănătate. Plini de energie şi avânt, vor cunoaşte din a doua parte a lunii octombrie o devitalizare progresivă, în cele mai multe cazuri pricinuită de reactivarea disfuncţiilor hepatice.

Bani. Muncesc cu plăcere maximă şi reuşesc să aibă tot felul de mici câştiguri care le completează veniturile salariale.

Amor. Familiştii îşi iau în serios responsabilităţile matrimoniale, iar cei necăsătoriţi visează numai la nunţi şi relaţii stabile. Infidelii vor fi drastic penalizaţi.

Leu- 23.07 - 22.08

Sănătate. Sunt poate cei mai afectaţi nativi (chiar dacă nu-şi pot explica stările de rău, nici nu apelează la cei mai buni specialişti). Nu vor putea să facă deplasări lungi.

Bani. Vor fi subvenţionaţi din plin întreaga perioadă. De la jumătatea lui octombrie, chiar vor cheltui mai mult decât primesc.

Amor. Până aproape de sfârşitul lunii octombrie, vor fi fideli şi nedespărţiţi de persoana iubită. Ulterior, se angrenează în tot felul de aventuri plăcute.

Fecioară- 23.08 - 22.09

Sănătate. Se vor simţi foarte bine, cu menţiunea că vor trebui să refuze sfaturile prietenilor şi rudelor, care le oferă reţete de leacuri băbeşti.

Bani. În acest interval cam ajung la fundul sacului cu bani. În zadar vor fi chibzuiţi şi vor refuza să mai facă investiţii.

Amor. Este posibil să se îndrăgostească subit de un prieten(ă) şi să treacă prin stări deloc plăcute când avansurile le vor fi refuzate. Cei căsătoriţi se păcălesc că au cea mai bună căsnicie.

Balanţă- 23.09 - 23.10

Sănătate. Cu toate că se bucură de o stare generală de bine, bolile au tendinţa să se cronicizeze. Au din ce în ce mai puţină vitalitate, sub „umbrela" unor senzaţii plăcute.

Bani. Întreaga toamnă, aceşti nativi sunt avantajaţi şi se bucură de câştiguri variate (chiar dacă nu sunt mari, vor fi suficient de numeroase).

Amor. Foarte senzuali până la mijlocul lui octombrie, se lasă seduşi de „strălucirea" unor parteneri cam instabili sau prea infideli.

Scorpion- 24.10 - 22.11

Sănătate. Întreg intervalul este periculos pentru cei care suferă de boli cronice. Stresaţi şi lipsiţi de mijloace de afirmare, unii strâng „umori" care le afectează rinichii.

Bani. Pentru a depăşi câştigurile partenerului de cuplu, se implică în diverse activităţi cu mai mult sau mai puţin succes. Norocul financiar apare în noiembrie.

Amor. Sunt foarte atrăgători şi senzuali în septembrie şi octombrie, aşa că atrag parteneri ca mierea muştele. Din noiembrie, se implică mai puţin.

Săgetător- 23.11 - 21.12

Sănătate. Luna octombrie va fi o adevărată piatră de încercare pentru sănătatea acestor nativi (pot apărea probleme la nivelul colonului ori se pot molipsi de boli venerice).

Bani. Au câştiguri mari şi continue întregul interval, dar parcă tot timpul au câte ceva de achitat.

Amor. Până în noiembrie, îşi păstrează iubirile secrete, în parte pentru că nu se pot lăuda cu parteneri care le oferă doar sex.

Capricorn- 22.12 - 20.01

Sănătate. În ciuda sensibilităţii de la nivelul pielii şi al oaselor, aceşti nativi se bucură de o stare de sănătate bună, cu excepţia sfârşitului toamnei, când se vor agrava îndeosebi reumatismele.

Bani. Nu sunt lipsiţi de fonduri, dar cei mai mulţi nativi îşi administrează veniturile defectuos.

Amor. Dacă în septembrie şi octombrie trăiesc iluzia că sunt admiraţi şi interpretează orice apropo ca pe un îndemn erotic, ulterior îşi vor ascunde sentimentele.

Vărsător- 21.01 - 19.02

Sănătate. În general bună, sănătatea le este tulburată de vertij şi stare de confuzie la jumătatea lunii octombrie. În cazul nativelor, cresc cazurile de osteoporoză.

Bani. Veniturile sunt fluctuante întreaga perioadă (mai mult decât atât, se poate spune că „ce iau pe mere, dau pe pere").

Amor. Dacă în prima parte a toamnei au tendinţa să angajeze aventuri amoroase în timpul călătoriilor, în a doua parte se îndrăgostesc de colegi sau colege de serviciu.

Peşti- 20.02 - 20.03

Sănătate. Pericolul care planează întreg intervalul deasupra acestor nativi este folosirea ineficientă a tratamentelor

Bani. În octombrie, sunt avantajaţi nativii care au de luat moşteniri. În restul intervalului, veniturile sunt minime.

Amor. În septembrie sunt fericiţi, în octombrie îşi pierd interesul erotic,iar în noiembrie renunţă la partener. Familiştii sunt de regulă puşi la „regim" erotic întreg intervalul!

«Saturn ne afectează sănătatea»

Pe tot parcursul toamnei, Marele Malefic Saturn îi influenţează pe toţi nativii prin sensibilizarea rinichilor, dar îi pedepseşte efectiv pe nativii căsătoriţi din Peşti şi Berbec, prin recrudescenţa unor conflicte parteneriale.

Influenţa Marelui Benefic Jupiter este pusă în umbră de conjuncţia cu Uranus, care inflamează şi precipită sentimentele şi bolile tuturor nativilor.

Prezenţa lui Lilith în zodia Peştilor „promite" noi probleme în domeniile medical, farmaceutic şi religios. Cei mai avantajaţi nativi din această perioadă autumnală sunt cei din Balanţă şi Săgetător.

Cei mai încercaţi nativi vor fi cei din zodia Peştilor şi din Fecioară. Din punct de vedere meteorologic, vor fi multe precipitaţii şi temperaturi variabile maxime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
busculanda india profimedia jpg
scoala jpg
incendiu grecia profimedia jpg
incendiu grecia profimedia jpg
masina ozn politie missouri jpg
trafic freepik jpg
1 uragan jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net