Taximetristul criminal îşi ameninţa amanta cu moartea

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Şi-a ucis iubita, după care i-a păzit cadavrul toată noaptea

Mama fetei omorâte cu sânge rece a povestit pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa că relaţia Mihaelei cu Givan durează de opt ani.

Obişnuia să vină în miez de noapte să o ia de acasă. Luni seară, Mihaela a ieşit în papuci de casă, cu căţelul în braţe“, îşi aminteşte Stanca Tolea ultimele clipe în care şi-a văzut fiica în viaţă.

Femeia poveşteşte că a mers să doarmă, iar marţi dimineaţă a aflat de la o rudă că fiica ei a fost ucisă. „M-a sunat o verişoară din Constanţa şi mi-a spus că Mihaela a fost omorâtă. Poliţiştii care au venit ieri dimineaţă la mine acasă mi-au spus că Mihaela a fost prinsă la o razie şi au nevoie de buletinul ei“, spune femeia plângând.

Fratele victimei povesteşte că s-a temut să-şi anunţe tatăl despre moartea Mihaelei. „Mama este operată de inimă, iar tata este imobilizat la pat. A aflat de la mama, însă ne era foarte teamă să nu i se agraveze boala“, povesteşte Dan Tolea, fratele Mihaelei.

Toate declaraţiile date de Givan sunt dezminţite de familia Tolea, care spune că bărbatul era cel care o ameniţa pe tânără. „Nu fiica mea era cea care îl teroriza pe el. Givan o ameninţa tot timpul pe Mihaela, nu ştiu de ce nu s-a terminat relaţia asta. Fiicei mele îi era frică de el“, spun mama tinerei, încercând să-şi explice greşeala fetei de a continua relaţia cu taximetristul.

Află aici despre tentativele bărbatului de a-şi ucide iubita!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net