Te şi «iubeşte», te şi îmbată

Ultima actualizare:

    Vânzătorul Laurenţiu  Costache a fost primul  care a testat-o
Vânzătorul Laurenţiu Costache a fost primul care a testat-o

Femeia perfectă e pe cale să devină realitate. E din plastic, vorbeşte, face sex la orice oră şi, mai mult, oferă partenerului votcă din sâni. Un sex-shop din Arad oferă păpuşa gonflabilă la preţul de 990 de lei.

Păpuşa gonflabilă e atracţia singurului magazin cu accesorii erotice din Arad. Pentru bărbaţii care s-au obişnuit să dea bani grei femeilor care practică sexul comercial, ar putea fi partenera ideală.

Dacă bărbaţii cu diferite fantezii spun că această femeie costă foarte mulţi bani, alţii sunt de părere că economisesc mai mult decât să plătească cel puţin o dată pe săptămână o prostituată.

Potrivit arădeanului Claudiu Mihai, care de altfel a şi făcut un mic calcul, o păpuşă gonflabilă este cu mult mai practică decât o femeie "uşoară".

"Are toate calităţile unei femei adevărate: vorbeşte, are puls şi îşi exprimă sentimentele. Mai mult decât atât, din sânii acestei păpuşi curge şi votcă. Costă 990 de lei, într-adevăr, dar o poţi folosi de mai multe ori. În schimb, la o femeie "uşoară" trebuie să-i plăteşti fiecare partidă cu cel puţin 100 de lei", a explicat Claudiu Mihai.

Citeşte şi:Au dat iama în cătuşele eroticeSânziana face daruri doar de la sex-shopDiva porno a viitorului, un robot!Şi-a petrecut Crăciunul cu femeia-robot inventată de elAdio nevastă! Îmi iau femeie robot! - VIDEO

Printre jucăriile erotice de care mai sunt interesaţi arădenii se numără şi numeroasele geluri lubrifiante, lenjeriile sexi şi vibratoarele. Vânzătorul magazinului spune că, de cele mai multe ori, arădenii care trec pragul sex-shop-ului se tem să recunoască faptul că aşa zisele cadouri sunt, de fapt, pentru ei.

"Mentalitatea e cu totul alta la noi, la români. Oamenilor le este ruşine să-şi recunoască fanteziile erotice. O astfel de păpuşă îi ajută pe mulţi bărbaţi să scape de singurătate fără suferinţă", a spus Laurenţiu Costache, vânzător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net