5 moduri inteligente de a-ți îmbunătăți viața, cu Google Maps

image

Din momentul când a fost lansat, în 2005 și până astăzi, Google Maps a devenit dintr-o simplă aplicație de locație un ajutor concret în viața de zi cu zi.

Multe persoane folosesc Google Maps pentru a obține informații despre o destinație, situația reală din trafic și pentru a estima timpul necesar călătoriei. Însă Google Maps poate fi folosit în mult mai multe contexte, îmbunătățindu-ți viața prin accesul rapid la informațiile de care ai nevoie. Iată 5 moduri inteligente în care poți folosi Google Maps.

Tehnologiile inteligente sunt deja parte din viața noastră și ne ajută în modul cel mai concret. Fie că vrem să găsim cel mai apropiat supermarket, bancă sau restaurant de casa noastră, să fim mai aproape de prieteni sau să ne promovăm afacerea, putem apela la Google Maps. Chiar și protejarea copiilor de persoane care utilizează îndoielnic rețelele sociale devine mai facilă cu aceste tipuri de aplicații. Folosite în mod inteligent, aplicațiile de distribuire a locației aduc un plus de confort și siguranță în viețile noastre.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
axialnt Sursa CJ Neamt jpg
elvetia italia epa efe h 57155070 jpeg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg