Acest stick USB îți fură datele de nu te vezi. Află ce face și cum te protejezi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un breloc aparent banal, USBdriveby reuşeşte să întruchipeze toate scenariile imprevizibile şi greu de înţeles pe care le-aţi văzut în ultimii ani în filmele cu spioni.

Nu cred că ne vom plictisi prea curând de SF-uri în care personajul principal abuzează de gadgeturi ce par a fi, în egală măsură, ancorate în realitatea actuală şi de neconceput ca funcţionalitate pentru un pasionat de IT. Exact în această categorie de produse intră însă stick-urile USB cu abilităţi miraculoase, omniprezente în majoritatea filmelor a căror acţiune se petrece în viitorul apropiat.

Scenariile descrise mai sus păreau însă absurde până la apariţia unui gadget intitulat USBdriveby. Dezvoltat din pură ambiţie personală de Samy Kamkar, dispozitivul de dimensiunea unui breloc se conectează prin USB la orice sistem Mac sau PC, având abilitatea de a periclita siguranţa datelor voastre în mai puţin de un minut. Integrând toate vulnerabilităţile grave specifice unui port USB, nu are nevoie decât de 30, până la 60 de secunde pentru a vă instala aplicaţii de tip malware, troieni şi alte elemente software cu efecte negative garantate.

Află totul despre pericolele acestui stick USB și vezi un video explicativ

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net