Aer s─ân─âtos, via╚Ť─â s─ân─âtoas─â ÔÇô cu dispozitivul de m─âsurare a calit─â╚Ťii aerului Hama "SafeÔÇŁ

17 noiembrie 2021
image

╚Üinem o diet─â s─ân─âtoas─â si echilibrat─â, ne ab╚Ťinem de la consumul de zah─âr ╚Öi alcool, facem sport. Ceea ce uit─âm adesea este c─â ne petrecem cea mai mare parte a timpului ├«n interior. Clima interioar─â joac─â un rol considerabil ├«n s─ân─âtatea ╚Öi bun─âstarea noastr─â.

Echilibrul dintre concentra╚Ťiile de oxigen ╚Öi CO2, precum ╚Öi temperatura ╚Öi umiditatea sunt la fel de importante ├«n birou, ca ╚Öi ├«n spa╚Ťiile noastre de locuit. Dar de unde ╚Ötim dac─â calitatea aerului din interior este ├«n parametrii normali? Toat─â lumea simte lucrurile ├«n mod diferit. Nu v─â baza╚Ťi pe sentimentele personale, l─âsa╚Ťi-v─â ghidat de date corecte, a╚Öa cum ne furnizeaz─â dispozitivul nostru de m─âsurare a calit─â╚Ťii aerului Hama ÔÇ×SafeÔÇŁ.

image

ÔÇőTemperatura ╚Öi umiditatea au, de asemenea, efecte asupra st─ârii noastre de bine, a concentr─ârii ╚Öi a comportamentului ├«n timpul somnului. Apartaul de masurare a calitatii aerului afi╚Öeaz─â temperatura ╚Öi umiditatea pe ecranul s─âu de dimensiuni generoase, u╚Öor de citit. Dac─â aerul este prea uscat sau prea umed, e╚Öti avertizat ╚Öi po╚Ťi lua rapid m─âsuri: aerisi╚Ťi sau ├«nc─âlzi╚Ťi camera, pune╚Ťi un recipient cu ap─â sau folosi╚Ťi un umidificator.

Cu dimensiunile sale compacte ╚Öi un aspect discret, aparatul poate func╚Ťiona cu baterii astfel ├«nc├ót poate fi folosit oriunde ├«n cas─â. Bateria ╚Ťine p├ón─âla 3,5 ore f─âr─â alimentare, puterea r─âmas─â a bateriei fiind afi╚Öat─â pe ecranul aparatului.

image

image
mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg
evaluare nationala 7570751 mediafax foto alexandru dobre jpeg
NDQwJmhhc2g9YWQ4ZDRjM2Q1ODFiMjNhMjBjMGM5YWQ0ZTgwNjc4MDg= thumb jpg
elev examen probe  evaluare nationala clasele mici  jpeg