Aer sănătos, viață sănătoasă – cu dispozitivul de măsurare a calității aerului Hama "Safe”

Ultima actualizare:

Ținem o dietă sănătoasă si echilibrată, ne abținem de la consumul de zahăr și alcool, facem sport. Ceea ce uităm adesea este că ne petrecem cea mai mare parte a timpului în interior. Clima interioară joacă un rol considerabil în sănătatea și bunăstarea noastră.

Echilibrul dintre concentrațiile de oxigen și CO2, precum și temperatura și umiditatea sunt la fel de importante în birou, ca și în spațiile noastre de locuit. Dar de unde știm dacă calitatea aerului din interior este în parametrii normali? Toată lumea simte lucrurile în mod diferit. Nu vă bazați pe sentimentele personale, lăsați-vă ghidat de date corecte, așa cum ne furnizează dispozitivul nostru de măsurare a calității aerului Hama „Safe”.

​Temperatura și umiditatea au, de asemenea, efecte asupra stării noastre de bine, a concentrării și a comportamentului în timpul somnului. Apartaul de masurare a calitatii aerului afișează temperatura și umiditatea pe ecranul său de dimensiuni generoase, ușor de citit. Dacă aerul este prea uscat sau prea umed, ești avertizat și poți lua rapid măsuri: aerisiți sau încălziți camera, puneți un recipient cu apă sau folosiți un umidificator.

Cu dimensiunile sale compacte și un aspect discret, aparatul poate funcționa cu baterii astfel încât poate fi folosit oriunde în casă. Bateria ține pânăla 3,5 ore fără alimentare, puterea rămasă a bateriei fiind afișată pe ecranul aparatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net