Ai telefon cu Windows? E timpul să fii mândru de alegerea făcută!

Ultima actualizare:

Cei care au în posesie un smartphone cu sistemul de operare Windows Phone s-au întrebat, nu de puține ori, dacă au făcut alegerea potrivită.

Contrar atitudinii pe care au avut-o cei de la Microsoft când au lansat Windows Phone 8, se pare că Windows 10 va fi compatibil cu toate telefoanele.

Nu au trecut decât câţiva ani de la unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria Microsoft. La momentul respectiv, popularitatea platformei Windows Phone a întâmpinat o mare problemă. Este vorba de tranziţia de la Windows Phone 7 la Windows Phone 8, când oficialii gigantului din Redmond au afirmat că nu vor oferi actualizare pentru vechile telefoane.

În contextul în care cei mai mulţi dintre noi s-au enervat teribil, mai ales că era o problemă software, au devenit subit utilizatori de iOS sau Android. Cine ştie? Cota de piaţă a Windows Phone ar fi putut arăta complet diferit acum dacă Microsoft nu o dădea în bară.

În ceea ce priveşte data de lansare a noului SO, vă puteţi aştepta ca acesta să ajungă la primii utilizatori...

Află când vei avea parte de cel mai tare sistem de operare

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net