Alertă pentru toți utilizatorii de WhatsApp din întreaga lume. Schimbarea făcută de Zuckerberg

Ultima actualizare:

WhatsApp dorește să facă o schimbare majoră în privința chat-urilor de grup. Modificarea ar putea face viața mai ușoară pentru toți utilizatorii aplicației. Actualizarea este, în prezent, în curs de testare și ar putea fi deja pe telefonul tău, scrie The Sun.

Alertă pentru toți utilizatorii de WhatsApp din întreaga lume
Alertă pentru toți utilizatorii de WhatsApp din întreaga lume

Compania lui Zuckerberg a decis să implementeze o opțiune specială pentru iPhone și Android. Astfel, în momentul în care intrăm într-un grup de conversații cu foarte multe persoane, chat-ul respectiv va avea în mod automat oprite notificările.

WhatsApp vrea să mărească dimensiunea grupurilor de conversații

WhatsApp a început recent testarea pentru a mări la 1024 de persoane numărul maxim de participanți într-un chat. Pentru a ajuta la gestionarea acestui lucru, compania testează o nouă funcție care dezactivează automat notificările de pe grupurile foarte mari atunci când vă alăturați acestora. 

Schimbarea a fost sesizată în această săptămână de către cei de la WABetaInfo, care au raportat că funcția este acum lansată pe aplicația de testare beta, scrie The Sun.

Funcția de dezactivare automată va interveni dacă încercați să vă alăturați unui grup cu peste 256 de participanți.

„Deoarece dețineți întotdeauna controlul asupra grupurilor și notificărilor dumneavoastră., puteți porni notificările în orice moment într-un astfel de grup", au explicat cei de la WABetaInfo.

Notificările vor fi oprite automat pentru grupurile foarte mari

Alertă pentru toți utilizatorii de WhatsApp din întreaga lume
Alertă pentru toți utilizatorii de WhatsApp din întreaga lume

Nu este clar când vor fi lansate oficial aceste schimbări. În prezent este imposibil să ai un grup de peste 512 membri pe versiunea live a WhatsApp. 

Dimensiunile grupurilor de conversații au fost inițial limitate la 100 de persoane, înainte de a trece, în 2016, la un prag de 256. Apoi, la începutul acestui an, compania deținută de Zuckerberg a crescut dimensiunea chat-ului la un număr de 512 persoane.

Concendieri la WhatsApp

Săptămâna trecută, compania Meta, care deține Facebook, Instagram și WhatsApp, a anunțat că va renunța la 13% dintre angajați. Mark Zuckerberg a numit acest moment drept „unul dintre cele mai grele din istoria companiei".

Anul 2022 a adus multe turbulențe financiare pentru Meta. Încă din luna februarie, compania la care Mark Zuckerberg este acționar majoritar a pierdut peste 200 de miliarde dolari 230 din valoarea de piață, după ce mai mulți investitori s-au retras.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net