Așa instalezi simplu și ușor Windows pe calculatoarele Apple

Ultima actualizare:

Există multe moduri în care puteți rula Windows 10 pe un MacBook sau iMac, mai jos îl voi detalia însă pe cel mai simplu care vă oferă cea mai multă flexibilitate.

Imediat se fac 10 ani de când cei de la Apple au trecut pe arhitectură X86, respectiv procesoare Intel. Tranziția de la PowerPC, pe lângă faptul că s-a reflectat într-o putere de procesare sporită a venit la pachet cu suportul pentru sisteme de operare Windows. Pe vremea când Mac-urile nu se vindeau atât de bine ca acum, oficialii gigantului din Cupertino au făcut chiar și o reclamă pentru a promova abilitatea sistemelor Apple de a rula sisteme de operare Microsoft.

Chiar dacă acele vremuri au apus de mult, în folderul de utilitare din Mac OS X, preinstalat cu SO-ul, există un utilitar intitulat Bootcamp. Acesta din urmă facilitează instalarea oricărei versiuni de Windows, începând cu Windows 7 în format dual boot.

Asta înseamnă însă că, pentru a ajunge în Windows, va trebui să reporniți computerul. Deși în această manieră aveți acces la toate fișierele voastre de pe Mac, se pretează doar dacă plănuiți să petreceți foarte mult timp pe Windows și să renunțați aproape complet la Mac OS X.

Vezi pas cu pas cum instalezi Windows pe Mac

image
image
image
image
image
image
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
facebook glovo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net