Asta e o revoluție: Vei vorbi cu calculatorul la fel cum o faci cu un om!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Windows 10 primește Cortana pe desktop, asta cu câteva săptămâni rămase până la lansarea oficială a versiuni Customer Preview.

Cortana este asistentul virtual al celor de la Microsoft introdus în Windows Phone 8.1. Acesta este echivalentul gigantului din Redmond pentru Siri sau Google Now şi, în câteva luni, va fi reinventat complet pentru a ne impresiona din spatele noului Windows 10. Chiar dacă momentan nu ştie prea multe limbi străine, dacă îşi va face treaba în engleză suficient de bine, importanţa asistenţilor virtuali în sistemele de operare clasice, pentru desktop-uri, notebook-uri şi hibride va creşte radical.

Microsoft a investit mult în Cortana şi va continua să o facă mult timp de acum înainte. Clipul de mai jos este o dovadă clară a acestui trend. În ceea ce priveşte implementarea sa în Windows 10, mai este mult de lucru, dar chiar şi în acest stadiu reuşeşte să vă apeleze contacte din agenda de Skype, să vă citească întâlnirile din calendar şi să vă permită să creaţi anumite programări.

Află totul despre cum vei vorbi cu calculatorul

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net