Asta este cea mai bună perioadă să îți schimbi electronicele

Ultima actualizare:

Noile reduceri sunt dedicate zilelor IT & Mobile Days, ocazie cu care toți cei pasionați de gadgeturi și telefoane mobile își pot alege produsul preferat.

Cei interesați de un mobil nou, sau un gadget pentru cei dragi, au acum ocazia să cumpere produse la oferte excelente cu ocazia noilor reduceri eMAG. Așadar, iată ce produse vă propunem noi:

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere cu ocazia noilor reduceri IT & Mobile Days.

Această excelentă tabletă de la ASUS vine cu un ecran de 7″ IPS și un procesor Intel Atom Quad-Core de 1.1GHz. În caz că ai nevoie de spațiu amplu de stocare, tableta oferă 16GB memorie inernă și 1GB RAM. Sistemul de operare este un Android 5.0 Lollipop. În caz că accesibilitatea și performanța unei tablete sunt atuurile pe care la cauți la un astfel de dispozitiv.

Vezi și mai multe reduceri eMAG cu ocazia IT & Mobile Days

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net