Atenție, gameri! Blizzard pregătește un joc Warcraft pentru telefon

Pe măsură ce telefoanele și tabletele depășesc toate așteptările în materie de tehnologie, producătorii de jocuri video pregătesc din ce în ce mai multe versiuni pentru aceste terminale mobile.

image

De data aceasta, Blizzard se pregătește să lanseze o versiune mobilă a celebrului World of Warcraft, un joc video ce a dominat, din toate punctele de vedere, piața jocurilor video pe o perioadă de minim un deceniu. Apărut în anii ‘90, franciza Warcraft a trecut foarte repede la un joc de strategie, la un joc mmorpg jucat de milioane de oameni la nivel mondial. 

Această lansare vine în contextul în care compania Microsoft a cumpărat studioul Blizzard. De asemenea, anunțul celor de la Blizzard vine în contextul în care recenziile disponibile pe YouTube și Metacritic indică că World of Warcraft scade în popularitate de la un an la altul, pe măsură ce alte jocuri video reușesc să ia fața gigantul ce a dominat, acum 10 ani, piața jocurilor video. 

World of Wacraft pe telefon? E posibil?

După cum a menționat IGN , compania a dezvăluit că dorește să aducă Warcraft jucătorilor de pe terminalele mobile în cursul acestui an. Deși Blizzard a menționat deja că un joc mobil Warcraft era în dezvoltare, aceasta a fost prima dată când compania a dezvăluit data lansării în 2022.

În raportul său trimestrial privind veniturile, Blizzard a spus că „planifică conținut nou substanțial pentru franciza Warcraft în 2022, inclusiv noi experiențe în World of Warcraft și Hearthstone și aduce pentru prima dată conținut Warcraft complet nou în mâinile jucătorilor.”

Cu toate acestea, chiar și cu confirmarea că Warcraft vine pe platformele mobile, nu există alte detalii despre joc, cum ar fi genul sau ce elemente din universul Warcraft va prezenta. Totuși, aceasta este o veste grozavă pentru fanii francizei populare MMORPG.

Totuși, în acest moment, un joc Warcraft este deja disponibil pentru terminalele mobile, dar acesta are în vedere un joc de cărți - Hearthstone.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net