Brățara fitness Evolio X-Fit S redefinește stilul sănătos!

simeon stalpnicul png

Evolio X-Fit S este un gadget modern, elegant, util și accesibil. Deși are dimensiuni reduse, brățara fitness oferă utilizatorului multe funcții smart, contribuind considerabil la menținerea unui stilul de viață activ și sănătos.

X-Fit S poate  număra cu ușurință  pașii efectuați  într-o zi, distanța  parcusă și numărul caloriilor  arse. Iar atunci când utilizatorul pierde noțiunea timpului și uită să se pună în miscare, X-Fit S iși reamintește și avertizează în legatură cu  perioadele prelungite de inactivitate.

Brățara poate urmări progresul activității fizice timp de 7 zile în mod continuu, fără ca bateria să necesite reîncărcare. Toate informațiile înregistrate de brățara fitness pot fi salvate și gestionate din smartphone-ul utilizatorului cu ajutorul Aplicației X-Fit.

simeon stalpnicul png

Totodata, prin intermediul funcției Bluetooth, X-Fit S anunță în timp real când ultilizatorul primește notificări pe telefonul mobil. Pentru fiecare mesaj, email sau apel telefonic, Evolio X-Fit S  vibrează delicat și afișează automat informația. Display-ul OLED de 0.91 inch, devine vizibil printr-o simplă atingere a butonului de tip touch, situat în partea inferioara a ecranului.

Gadgetul este compatibil cu versiuni mai noi de IOS 7 și Android 4.3 si este disponibil pe negru. Mai mult cureaua bratarii fitness poate fi ajustată în funcție de preferințele utilizatorului  în intervalul 145 mm -195 mm.

Evolio X-Fit S poate fi achiziționată la prețul de 99.9 lei atât din retelele de retail, cât și online de pe site-ul www.evolioshop.com.

Despre Evolio

Evolio este brandul românesc cu cea mai largă gamă de produse electronice, IT și de telecomunicații, fiind lider de piață în categoria brandurilor locale pe segmentele: GPS-uri, ceasuri inteligente, camere video sport și smartphone-uri.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
florin piersic actor roman jpg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
Bogdan Berechet Politia Capitalei 01 foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg