Cât costă noul iPhone SE în România

Modelul iPhone 6s a fost lansat în toamna lui 2015
Modelul iPhone 6s a fost lansat în toamna lui 2015

Cel mai nou model de telefon de la Apple, iPhone SE, s-a lansat oficial luni (21 martie) și va fi disponibil și în România, de la jumătatea lunii aprilie. Totuși, pentru cei nerăbdători, există varianta precomenzii. Click! a aflat prețurile noului iPhone.

De joi (24 martie), cel mai nou smartphone al Apple - iPhone SE - poate fi precomandat în România prin intermediul QuickMobile.ro sau al centrelor iSTYLE. Prețul în România, prin QuickMobile.ro, este de 2.299,9 lei, în varianta de 16 GB capacitate de stocare internă, sau de 2.699,9 lei, în cazul modelului care dispune de o capacitate de stocare de 64 GB. Ambele modele ale iPhone SE pot fi achiziționate în culorile alb, negru, roz și auriu.

E mult mai ieftin față de modelul precedent, iPhone 6S


    Modelul iPhone 6s a fost lansat în toamna lui 2015foto: apple.com
Modelul iPhone 6s a fost lansat în toamna lui 2015foto: apple.com

Modelul precedent lansat de Apple, iPhone 6s, este și mult mai mare, și costă și mult mai mult. Pentru versiunea de 16 GB prețul este în jur de 3.100 de lei, iar pentru varianta de 64 GB prețul e de aproximativ 3.800 de lei.

„Prin iPhone SE, cei de la Apple au răspuns nevoii unui segment al pieței de un telefon puternic, dar cu un ecran mai mic, care să poată fi utilizat confortabil, cu o singură mână. În același timp, este cel mai accesibil model de iPhone nou lansat. În condițiile acestea, perspectivele de vânzări sunt foarte bune. Noi ne așteptăm la peste 500 de precomenzi realizate până la sfârșitul lunii aprilie”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Detalii despre noul iPhone SE

Design-ul noului iPhone SE este asemănător cu cel al modelului lansat în toamna lui 2013, iPhone 5S, carcasa fiind realizată din aluminiu. Smartphone-ul, cu un ecran de 4 inch și o rezoluţie de 1.136x640 pixeli, dispune de procesor Apple A9 şi 2 GB RAM, camera foto principală de 12 MP având capacitatea de a filma la calitate 4K.

Și noile tablete de la Apple sunt mai mici

„Pe lângă iPhone SE, Apple a lansat o nouă tabletă iPad Pro, cu ecran mai mic, tot în tandem cu tendința utilizatorilor de a folosi dispozitive cât mai compacte și mai portabile. Ecranul tabletei are 9,7 inch, fiind cu 25% mai luminos decât cel al iPad Air 2, procesorul este A9X, la fel ca în cazul versiunii mai mari, iar tableta oferă în plus suport pentru Apple Pencil. De asemenea, vine și cu varianta specială de 256 GB capacitate de stocare. Și noua tabletă iPad Pro poate fi precomandată, începând cu prețul de 3.199 lei, fiind disponibilă în culorile alb, negru, gri și auriu”, se arată în comunicatul transmis de Quick Mobile.

În magazinele Telekom noul iPhone SE este disponibil din 7 aprilie

Utilizatorii de smartphone care nu se riscă să-și comande noul telefon iPhone SE pe nevăzute, prin precomandă, mai au ceva de așteptat până vor putea cumpăra noul model de la Apple. Primul retailer care a anunțat când aduce în magazine iPhone SE este Telekom. „Cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci e disponibil începând cu data de 7 aprilie 2016. iPhone SE încorporează puterea telefonului iPhone 6s într-un design compact de aluminiu, preferat de clienţi, şi este echipat cu un ecran Retina de patru inci, fiind disponibil în patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu. iPhone SE este perfect pentru oricine îşi doreşte un telefon mai mic, cu performanță excepțională a procesorului A9 de 64 bitţi, durată de viaţă a bateriei mai mare, inovaţii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, funcţie Live Photos, capacitate de înregistrare video 4K, precum şi Touch ID cu Apple Pay”, se arată în comunicatul transmis de Telekom.

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
buta jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg