Câți bani trebuie să dai la nuntă? Site-ul care-ți oferă răspunsul

Ultima actualizare:

Dacă ai găsit o invitație la nuntă în cutia poștală sau o aștepți de la cineva care o să aibă parte de un asemenea eveniment, s-ar putea să treci prin dilema „câți bani sunt nevoit să dau?”.

Câți bani trebuie să dai dacă ești invitat la nuntă
Câți bani trebuie să dai dacă ești invitat la nuntă

Ei bine, există un răspuns la astfel de întrebări direct pe internet, fără a mai trece prin diferite discuții cu ceilalți prieteni sau membri ai familiei.

Un utilizator s-a gândit să creeze o platformă unde poți vedea, în funcție de eveniment, locație, dar și de disponibilitatea ta financiară, câți bani trebuie să dai rudelor sau prietenilor ce se căsătoresc. 

Câți bani trebuie să dai la nuntă sau la botez?

Mai ales în perioade de genul, în care trebuie să ne calculăm fiecare mărunțiș, utilizarea internetului pentru cadoul pe care dorim să-l oferim la nuntă s-ar putea să fie, de fapt, cea mai bună alegere pe care o putem face.

Astfel, site-ul catdau.ro, oferă detalii amănunțite despre suma de bani pe care trebuie să o pui în plic, asta fiind diferită de la un eveniment la altul. Deoarece nunțile nu sunt singurele momente când trebuie să le dăm bani prietenilor, platformă oferă posibilitatea de a alege între nunți, botezuri, majorate sau alte celebrări. 

Suma recomandată drept dar de nuntă / catdau.ro
Suma recomandată drept dar de nuntă / catdau.ro

De altfel, platforma calculează și suma de bani pe care trebuie să o dai în funcție de locație. Astfel, dacă evenimentul are loc la un restaurant, o să plătim mai mulți bani, dar dacă suntem invitați la un eveniment ce are loc la o terasă sau grădină de vară, banii necesari vor fi mult mai puțini.

Pentru a face alegerea darului mult mai ușoară, platforma vine și cu câteva sfaturi pentru invitați. Așadar, nașii vor fi supuși la cheltuieli suplimentare, chiar dacă platforma sugerează o anumită sumă de bani, deoarece trebuie să ia în considerare și achiziționarea de lumânări și alte produse aferente. 

Așadar, facem un simplu exercițiu: Suntem un cuplu ce este invitat la o nuntă ce are loc sâmbăta, în Muntenia, în calitate de prieteni. Evenimentul va avea loc la un restaurant, iar venitul nostru (acumulat) se află în jurul sumei de 4000 de lei. 

Platforma estimează că darul necesar este cuprins în intervalul 1600 - 1800 lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net