Petru Luhan, lună de miere în Maldive! Nașul Cataramă a plătit nunta

#Exclusiv Click!

A fost nuntă fastuoasă de s-a dus buhul, nu alta, în lumea bună a Capitalei! Fostul europlarlamentar Petru Luhan și-a pus pirostriile cu frumoasa directoare de bancă, Cristina Petcu! Toată protipendada Bucureștiului a spus prezent la petrecerea găzduită de un hotel de lux, unde nași au fost omul de afaceri Viorel Cataramă și soția sa, medicul Adina Alberts. Click! vă spune unde au plecat cei doi porumbei în luna de miere!

image
Petru Luhan și mireasa lui Cristina, în Maldive Sursa: Instagram

Fostul politician Petru Luhan s-a recăsătorit cu o tânără directoare de bancă, frumoasa Cristina. Nașii de cununie au fost nimeni alții decât afaceristul Viorel Cataramă și soția acestuia, Adina Alberts.

La petrecerea, găzduită într-un hotel de lux, au curs râuri de șampanie, iar invitații de primă mână din show-biz nu au lipsit. Atmosfera a fost întreținută de Margareta Clipa și Loredana Groza. Nașul Cataramă a acoperit în mare parte costurile nunții faraonice.

stanga
dreapta
loredana groza nunta luhan JPG
luhan nunta JPG
luhan nunta 2 JPG
luhan nunta3 JPG
luhan nunta 6 JPG
luhan nunta5 JPG
luhan nunta 4 JPG

Am avut oaspeți de seamă, oameni dragi, apropiați sufletului nostru, nu am vrut să facem mare alai. Am vrut ca oamenii să se simtă bine la nunta noastră. Au fost oameni care au dansat cu noi, s-au distrat toată seara, am avut 200 de invitați, din șase țări, am avut și trei familii din America, din Italia, Elveția și Franța.

Nu am pus accent pe dar, nu ne-a interesat dacă am făcut profit. Ne-a interesat să fie oameni care am dorit alături de noi. Nașii ne-au ales pe noi. Eram de Revelion la o masă și am vorbit printre altele cu Cristina că am hotărât să mergem pe aceeși cale împreună și ei ne-au spus: noi vă vom fi nași.

Două suflete mari, exemple pentru copiii noștri. Cadoul de nuntă a fost semnificativ. Putem spune că nașul a contribuit semnificativ la costurile nunții. Au fost alături de noi organizatori si cu sfaturi.”, au declarat mirii, după cel mai important eveniment din viața lor.

stanga
dreapta
luhan maldivee JPG
luhan maldive3 JPG
luhan maldive 2 JPG
luhan maldive 4 JPG
luhan maldive 23 JPG

După așa o nuntă, mirii noștrii au zburat fericiți într-o luna de miere tocmai în Maldive. Cei doi își doresc o familie numeroasă, cu nu mai puțin de trei prichindei.

Tocmai ce am revenit din luna de miere din Maldive și Dubai. Marea turcoaz, cer senin permanent, oamenii de acolo au fost foarte prietenoși. Am stat două săptămâni, ne-am simțit foarte bine. Veneam după o perioadă stresantă. Ne dorim amândoi trei copii. Și fetițe și băieți!”, ne-am mai mărturisit mirii.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început la o banală întâlnire de afaceri, în urmă cu un an și jumătate.

A fost dragoste la prima vedere! Eu când am plecat de la întâlnire am gândit că aceasta nu e o femeie pentru a aloca credite, e mai mult. Am început să mă gândesc imediat cum să o cuceresc”, a dezvăluit mirele.

E la a doua nuntă!

Fostul europarlamentar Petru Luhan a mai fost căsătorit o dată cu Andra, fiica lui Radu Timiș, patronul unei cunoscute companii de mezeluri. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 și au împreună o fiică în vârstă de 7 ani. Mariajul celor doi a durat, însă, doar câțiva ani, iar în 2018 au divorțat în secret, în fața notarului.

Originar din Suceava, Petru Luhan a fost europarlamentar în mandatul 2009-2014, din partea Partidului Democrat Liberal. În prezent, politicianul apare pe site-ul Partidului Național Liberal ca fiind coordonator al Comisiei pentru Fonduri Europene și Dezvoltare Regională.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg
eda marcus HP jpg
mihai alexandru aurelian temisan mp4 thumbnail png