Petru Luhan, lună de miere în Maldive! Nașul Cataramă a plătit nunta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost nuntă fastuoasă de s-a dus buhul, nu alta, în lumea bună a Capitalei! Fostul europlarlamentar Petru Luhan și-a pus pirostriile cu frumoasa directoare de bancă, Cristina Petcu! Toată protipendada Bucureștiului a spus prezent la petrecerea găzduită de un hotel de lux, unde nași au fost omul de afaceri Viorel Cataramă și soția sa, medicul Adina Alberts. Click! vă spune unde au plecat cei doi porumbei în luna de miere!

Petru Luhan și mireasa lui Cristina, în Maldive Sursa: Instagram
Petru Luhan și mireasa lui Cristina, în Maldive Sursa: Instagram

Fostul politician Petru Luhan s-a recăsătorit cu o tânără directoare de bancă, frumoasa Cristina. Nașii de cununie au fost nimeni alții decât afaceristul Viorel Cataramă și soția acestuia, Adina Alberts.

La petrecerea, găzduită într-un hotel de lux, au curs râuri de șampanie, iar invitații de primă mână din show-biz nu au lipsit. Atmosfera a fost întreținută de Margareta Clipa și Loredana Groza. Nașul Cataramă a acoperit în mare parte costurile nunții faraonice.

Am avut oaspeți de seamă, oameni dragi, apropiați sufletului nostru, nu am vrut să facem mare alai. Am vrut ca oamenii să se simtă bine la nunta noastră. Au fost oameni care au dansat cu noi, s-au distrat toată seara, am avut 200 de invitați, din șase țări, am avut și trei familii din America, din Italia, Elveția și Franța.

Nu am pus accent pe dar, nu ne-a interesat dacă am făcut profit. Ne-a interesat să fie oameni care am dorit alături de noi. Nașii ne-au ales pe noi. Eram de Revelion la o masă și am vorbit printre altele cu Cristina că am hotărât să mergem pe aceeși cale împreună și ei ne-au spus: noi vă vom fi nași.

Două suflete mari, exemple pentru copiii noștri. Cadoul de nuntă a fost semnificativ. Putem spune că nașul a contribuit semnificativ la costurile nunții. Au fost alături de noi organizatori si cu sfaturi.”, au declarat mirii, după cel mai important eveniment din viața lor.

După așa o nuntă, mirii noștrii au zburat fericiți într-o luna de miere tocmai în Maldive. Cei doi își doresc o familie numeroasă, cu nu mai puțin de trei prichindei.

Tocmai ce am revenit din luna de miere din Maldive și Dubai. Marea turcoaz, cer senin permanent, oamenii de acolo au fost foarte prietenoși. Am stat două săptămâni, ne-am simțit foarte bine. Veneam după o perioadă stresantă. Ne dorim amândoi trei copii. Și fetițe și băieți!”, ne-am mai mărturisit mirii.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început la o banală întâlnire de afaceri, în urmă cu un an și jumătate.

A fost dragoste la prima vedere! Eu când am plecat de la întâlnire am gândit că aceasta nu e o femeie pentru a aloca credite, e mai mult. Am început să mă gândesc imediat cum să o cuceresc”, a dezvăluit mirele.

E la a doua nuntă!

Fostul europarlamentar Petru Luhan a mai fost căsătorit o dată cu Andra, fiica lui Radu Timiș, patronul unei cunoscute companii de mezeluri. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 și au împreună o fiică în vârstă de 7 ani. Mariajul celor doi a durat, însă, doar câțiva ani, iar în 2018 au divorțat în secret, în fața notarului.

Originar din Suceava, Petru Luhan a fost europarlamentar în mandatul 2009-2014, din partea Partidului Democrat Liberal. În prezent, politicianul apare pe site-ul Partidului Național Liberal ca fiind coordonator al Comisiei pentru Fonduri Europene și Dezvoltare Regională.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net