Cele mai bizare căutări pe eMag. Românii vor șmecherometru și duh din lampă

Ultima actualizare:

Finalul de an este la un pas distanță, iar eMag, cel mai mare retailer online din țară, a alcătuit un top al celor mai amuzante căutări înregistrate pe platforma sa. 

Emag a publicat lista celor mai amuzante căutări
Emag a publicat lista celor mai amuzante căutări

Inventivitatea și curiozitatea românilor nu cunosc limite! Dovada este și lista amuzantă a căutărilor pe care aceștia le-au făcut anul aceste pe platforma online a retailerului eMag. 

În comunicatul emis de eMag, reprezentanții companiei susțin că au analizat căutările de pe platformă pentru a îmbunătăți oferta, însă unele dintre cerințele cumpărătorilor sunt cu adevărat bizare. 

Cele mai bizare căutări pe eMag 

La categoria Supradoză de imaginaţie, oamenii au căutat: „set de degete pentru a juca ca să nu îţi transpire; iepure cu tot cu mustăţi şi cu urechi şi cu codiţă care are piciorus norocos pentru a câştiga şi eu la loto să am bani de o nevasta că nevasta mă bate şi îmi ia baniiii; baţi care se face mai mare mai mic de metal; doresc nişte chiloţi de pus ca să stea burtă strânsă; cartofi prăjiţi pe luna precum salariu’ lu’ parlam; coduri pe care le pui pe fortnite ca să iei skinur; costun de silicon care face să pară că ai muşchi”.

Categoria „Întrebam şi eu”: „distanţă rutieră bucureşti rasuceni; bună ziua, caut un capac pentru spălătorul de far dreapata la un skoda superb din 2013, am tot căutat pe net dar nu găsesc pentru partea dreapta, mă puteţi ajuta?; ce prefix are jud CĂLĂRAŞI; google vremea bacău; casă vânzare în com scoarţa”.

Categoria „Cum nu aveţi?!”: „prezervative cu sarmale, bătaie, broaşte de baltă, masă gravitaţională, fraier electric, smecherometru, fraieră transparenţă, miros incaltamninte, foloweri pe tiktok, robot de făcut mujdei, stimulator pinguin”.

Categoria: „Încercarea moarte n-are”: „duh din lampa emag genius; foamee; chestie care pui telefonul când faci tiktokuri; piscină dezumflabila pentru aia mici care să se umfle singură şi care să fie mai mare decât ei; nevasta gonflabila; hrană pentru pisici ca să le fac mai grase, prezervativ cu ţepi; salamuri cârnaţi şuncă şi carne; ring for sex genius”.

Retailerul a dezvăluit și care au fost cele mai frecvente căutări ale anului 2021.   

  • iphone 12 
  • iphone 11
  • samsung
  • iphone
  • laptop
  • placa video
  • l’oreal paradise
  • căști
  • lustra
  • telefon  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net