C├ó╚Ťi kilometri faci ╚Öi c├ót de confortabil─â e o biciclet─â electric─â pliabil─â

#Best buys 24 ianuarie 2022

Bicicletele electrice au ob╚Ťinut foarte mult─â apreciere ├«n ultima vreme, bucur├óndu-se de o autonomie generoas─â ╚Öi, de asemenea, viteza cu care acestea reu╚Öesc s─â se strecoare prin traficul supraaglomerat, dar ╚Öi viteza cu care acestea reu╚Öesc s─â se ├«ncarce la 100%. 

image
Sursa foto: msenergy

Ce autonomie și ce viteză are o bicicletă electrică?

Printre cele mai apreciate modele de biciclete electrice se num─âr─â ╚Öi MS ENERGY e-bike i10, care este printre cele mai folosite biciclete pliabile de la noi. Bucur├óndu-se cu o autonomie de p├ón─â la 50 de kilometri, acesta va putea face fa╚Ťa cu brio ├«ntr-o singur─â zi prin traficul din ora╚Ö. Iar, la nevoie, aceasta poate fi ├«nc─ârcat─â foarte rapid.

De asemenea, aceasta se num─âr─â ╚Öi printre modelele ce ofer─â o vitez─â aproximativ─â de 25km/h, oferind ╚Öi un plus de siguran╚Ť─â prin aceasta, av├ónd un cadrul confec╚Ťionat dintr-un aliaj de magneziu, pentru o aerodinamic─â suplimentar─â. Prin utilizarea func╚Ťiei de reglare a scaunului vei putea observa un grad de confort.

C├ót despre timpul de ├«ncarcare necesar, bateria bicicletei electrice MS ENERGY e-bike i10 are o putere de 36V, cu 7,8 Ah, acesta put├ónd s─â fie ├«nc─ârcat─â ├«ntr-un timp aproximativ ce variaz─â ├«ntre 4 ╚Öi 5 ore, fiind ideal─â pentru a economisi bani ╚Öi timp ├«n marele ora╚Ö.

Prin autonomia promis─â ce variaz─â ├«ntre 45 ╚Öi 50 de kilometri, suport├ónd o sarcin─â maxim─â de 120 de kilograme, aceast─â biciclet─â electric─â va face cu brio fa╚Ť─â unei zi pline prin ora╚Ö. De asemenea, prin op╚Ťiunea sa de a se plia, va putea fi folosit─â ╚Öi transportat─â cu u╚Öurin╚Ť─â indiferent de zona ├«n care utilizatorul o folose╚Öte. De asemenea, motorul electric nu trebuie s─â fie folosit constant, prin op╚Ťiunea sa, bicicleta electric─â va func╚Ťiona ╚Öi doar dac─â dori╚Ťi s─â pedala╚Ťi pentru a v─â men╚Ťine ├«n form─â.

De asemenea, prin aliajul de magneziu din care este alc─âtuit cadrul bicicletei, dar ╚Öi prin ac╚Ťionarea fr├ónelor cu disc de pe fa╚Ť─â ╚Öi de pe spate, utilizatorul se va putea bucura de o fr├ónare eficient─â. Iar ├«n cazul zilelor ploioase, ap─âr─âtoarea de noroi este deta╚Öabil─â, put├ónd fi cur─â╚Ťat─â pentru a transporta bicicleta MS ENERGY e-bike i10 prin utilizarea func╚Ťiei sale de pliere.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg