Câți kilometri faci și cât de confortabilă e o bicicletă electrică pliabilă

#Best buys
Ultima actualizare:

Bicicletele electrice au obținut foarte multă apreciere în ultima vreme, bucurându-se de o autonomie generoasă și, de asemenea, viteza cu care acestea reușesc să se strecoare prin traficul supraaglomerat, dar și viteza cu care acestea reușesc să se încarce la 100%. 

Sursa foto: msenergy
Sursa foto: msenergy

Ce autonomie și ce viteză are o bicicletă electrică?

Printre cele mai apreciate modele de biciclete electrice se numără și MS ENERGY e-bike i10, care este printre cele mai folosite biciclete pliabile de la noi. Bucurându-se cu o autonomie de până la 50 de kilometri, acesta va putea face fața cu brio într-o singură zi prin traficul din oraș. Iar, la nevoie, aceasta poate fi încărcată foarte rapid.

De asemenea, aceasta se numără și printre modelele ce oferă o viteză aproximativă de 25km/h, oferind și un plus de siguranță prin aceasta, având un cadrul confecționat dintr-un aliaj de magneziu, pentru o aerodinamică suplimentară. Prin utilizarea funcției de reglare a scaunului vei putea observa un grad de confort.

Cât despre timpul de încarcare necesar, bateria bicicletei electrice MS ENERGY e-bike i10 are o putere de 36V, cu 7,8 Ah, acesta putând să fie încărcată într-un timp aproximativ ce variază între 4 și 5 ore, fiind ideală pentru a economisi bani și timp în marele oraș.

Prin autonomia promisă ce variază între 45 și 50 de kilometri, suportând o sarcină maximă de 120 de kilograme, această bicicletă electrică va face cu brio față unei zi pline prin oraș. De asemenea, prin opțiunea sa de a se plia, va putea fi folosită și transportată cu ușurință indiferent de zona în care utilizatorul o folosește. De asemenea, motorul electric nu trebuie să fie folosit constant, prin opțiunea sa, bicicleta electrică va funcționa și doar dacă doriți să pedalați pentru a vă menține în formă.

De asemenea, prin aliajul de magneziu din care este alcătuit cadrul bicicletei, dar și prin acționarea frânelor cu disc de pe față și de pe spate, utilizatorul se va putea bucura de o frânare eficientă. Iar în cazul zilelor ploioase, apărătoarea de noroi este detașabilă, putând fi curățată pentru a transporta bicicleta MS ENERGY e-bike i10 prin utilizarea funcției sale de pliere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net