Ciocolata, folosită într-o tentativă de asasinat! Armele reale ale spionilor te vor uimi și sunt mult mai impresionante decât în filme

Ultima actualizare:

    Arme din ciocolata
Arme din ciocolata

Întotdeauna am fost fascinat de armele spionilor, mai exact de tot ce scoteau Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan sau Daniel Craig din buzunare când dădeau viață celebrului agent 007.

James Bond întodeauna are la dispoziție gadgeturi care mai de care mai inovative și mai performante care îl ajută în momente cheie: ceasuri inteligente, parașute ascunse prin căptușeli de sacouri luxoase, mini-camere de filmat, dispozitive cu laser în formă de pix, bile explozibile, telefoane mobile cu tot felul de instrumente, ochelari cu raze X sau infraroșu etc.

Lăsând deoparte ficțiunea, unele din gadgeturile sale spectaculoase, de odinioară, sunt azi opțiuni de bază pentru telefonul mobil, ale smartwatch-ului ori ale ochelarilor VR sau AR. Totuși, ar fi o discuție cu privire la unele din armele folosite de spionii reali de-a lungul timpurilor. Vom exclude din start pistolul pentru că intenția noastră este să ne oprim asupra acelor instrumente complet inofensive care au fost transformate în arme letale.

Vezi mai multe arme ciudate ale spionilor și află cum erau folosite

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net