Cum ne alegem o pereche de căști

#Best buys
image

Alegerea unei perechi de căști e o misiune care necesită câteva cunoștințe. E foarte important să alegem o pereche de căști ținând cont de mai multe aspecte astfel încât să le achiziționăm pe cele potrivite. În acest articol vă prezentăm cele mai importante specificații la care să fii atent atunci când alegi niște căști. 

În primul rând, ar trebui să știm ce denumiri poartă fiecare tip de căști, pentru a ști exact spre ce ne îndreptăm. Căștile over ear (circum-aureale) acoperă urechile în întregime și oferă o izolare foarte bună a sunetului. Majoritatea utilizatorilor spun că acestea sunt cele mai confortabile. Pentru că sunt mai mari și mai grele decât celelalte tipuri de căști, acestea sunt recomandate mai ales pentru casă sau pentru a le folosi la birou, în diverse activități, de la cele profesionale până la simpla audiție a muzicii. În această categorie de căști intră și modelul Sennheiser HD 450 BT. Aceste căști oferă un sunet superior, cu un bass profund dinamic. Anulează zgomotul activ și oferă un sunet captivant datorită design-ului cu spatele închis. Mai multe detalii puteți afla - AICI.

image

Căștile on the ear (supra-aureale) acoperă doar urechile, nu și zona din jurul acestora, ca în cazul celor over ear. Au dimensiuni medii și sunt mai ușoare decât primele modele. Astfel, pot fi purtate și în spațiul public, sunt mult mai practice. Sunt modele care au earpaduri realizate din diverse materiale, astfel încât, la o audiție prelungită, urechile să nu fie o presiune prea mare pe urechi. Un model de astfel de căști vine de la JBL. Tune 510 sunt wireless, cu bluetooth și o autonomie de 40 de ore. Dispun de renumitul sunet JBL Pure Bass. Mai multe detalii despre aceste căști găsiți - aici.

image

Căștile in ear sunt cele mai portabile. În această categorie intră toate căștile care se fixează în interiorul urechilor. Pe lângă faptul că sunt foarte mici, aceste căști oferă avantajul că oferă o izolare bună de mediul exterior. Datorită izolării fonice foarte bune, oferă o experiență audio superioară. Iată și un exemplu de căști in ear, de la Sony. Acestea sunt true wireless, au microfon, bluetooth și au autonomie de 10 ore. Mai multe detalii găsiți - aici

image

Pe lângă tipurile de căști, mai sunt alte caracteristici importante de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un model. În primul rând e foarte important confortul. Dacă vreți o pereche dintre cele care sunt over-ear sau on the ear, studiați bine ce material sunt făcute earpad-urile. De asemenea, la cele in-ear ar trebui să aibă mai multe gumițe de schimb, care să se potrivească pentru urechi. 

Gândiți-vă bine înainte și unde folosiți căștile și de cât de multă portabilitate aveți nevoie. Mai exact, dacă vreți să ascultați muzică sau podcast-uri în timp ce faceți sport, ar fi bine să vă uitați după unele wireless. De asemenea, dacă aveți activități fizice foarte intense, e posibil ca niște căști on the ear sau over ear să nu fie, poate, cele mai potrivite. 

Apoi trebuie să vă interesați și de detaliile legate de durabilitatea căștilor. E foarte important ca balamalele, bureții și bateriile să țină în timp, cel puțin pe o perioadă medie. Pentru aceste detalii studiați și cântăriți bine review-uri și părerile celor care au cumpărat respective căști. 

Dacă vreți să studiați mai multe modele de căști, dar și oferte de prețuri puteți face asta accesând ACEST LINK. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net