Cum va schimba universul online Metaverse felul în care lucrăm. Ce spune Bill Gates

14 decembrie 2021

Ne vom pertrece din ce ├«n ce mai multe timp, mai ales la munc─â, pe Metaverse, universal online la care lucreaz─â Mark Zuckerberg. Aceasa este predic┼úia f─âcut─â de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates. El crede c─â, ├«n urm─âtorii doi-trei ani, tot mai multe companii vor muta ┼čedin┼úele pe Metaverse.

image
Bill Gates foto: AFP

Bill Gates ┼či-a ├«mp─ârt─â┼čit punctul de vedere ├«ntr-un articol cu concluzii de final de an, publicat pe site-ul lui personal.

ÔÇťPrev─âd c─â tot mai multe companii vor muta ┼čedin┼úele de pe clasicele canale 2D, cu camera de filmat, pe Metaverse, ├«n spa┼úii 3D cu avatari digitaliÔÇŁ, a scris Gates, noteaz─â usatoday.com.

Milionarul recunoa┼čte ├«ns─â c─â mutarea va fi una greoie pentru c─â majoritatea angaja┼úilor nu de┼úine mijloacele tehnice pentru a intra ├«n Metaverse, cum ar fi c─â┼čti ┼či ochelati VR (realitate virtual─â). ÔÇťMai avem de munc─â, dar ne apropiem de un punct ├«n care tehnologia va reu┼či s─â redea perfect experien┼úa de a fi ├«mpreun─â la birouÔÇŁ, a ad─âugat Bill Gates.

Ce este metaverse

Metaverse este un spa┼úiu online virtual care folose┼čte realitate virtual─â, realitate augmentat─â ┼či video pentru a recrea spa┼úii din lumea real─â. Utilizatorii pot ÔÇťtr─âiÔÇŁ ├«n Metaverse. Sus┼úin─âtorii proiectului, printre care ┼či CEO-ul Meta Mark Zuckeberg, cred c─â Metaverse poate ├«nlocui internetul actual. El a fost deja implementat, la scar─â mic─â, cum ar fi ├«n jocul Second Life.

image
Facebook ┼či-a schimbat numele ├«n Meta, la finalul lui octombrie 2021 foto: AFP

Zuckerberg crede că părţi importante ale Metaverse vor ajunge să facă parte din mainstream în următorii 5-10 ani.

Anul acesta, Meta (compania care a fost p├ón─â acum cunoscut─â drept Facebook) a introdus Horizon Workrooms, o apilica┼úie VR care permite oamenilor s─â se adune ├«n camere de lucru virtuale.

Mai multe companii au f─âcut ┼či ele un pas spre lumea virtual─â. Miscrosoft, de┼úinut─â de Bill Gates, folose┼čte holograme ┼či are jocul Minecraft, care are la r├óndul lui un univers virtual. 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg
evaluare nationala 7570751 mediafax foto alexandru dobre jpeg
NDQwJmhhc2g9YWQ4ZDRjM2Q1ODFiMjNhMjBjMGM5YWQ0ZTgwNjc4MDg= thumb jpg
elev examen probe  evaluare nationala clasele mici  jpeg