De ce este în stare Lenovo Yoga, cel mai vândut laptop 2 în 1 din România

#Best buys
image

Foarte mulți și-au înlocuit PC-urile cu laptopuri. Sunt mult mai practice și portabile. Însă o parte au început să aibă dileme după ce au apărut tabletele, care sunt și mai portabile decât laptopurile. Însă apare o problemă importantă pentru cei care trebuie să editeze și să scrie, iar pentru asta au nevoie de o tastatură. 

Mai mult, o tabletă, cu Android sau un iPad, nu oferă aceeași libertate și nu au disponibile chiar toate softurile pe care le poți rula cu Windows. 

Rezolvarea a venit prin Lenovo Yoga 2 în 1, care poate deveni o tabletă, atunci când ai nevoie doar să vizionezi un film, să navighezi pe net sau să te joci, dar se transformă și într-un laptop cu tastatură dacă trebuie să scrii, să editezi și să faci multe alte lucruri. 

Evident, esențial este că funcționează cu sistemul de operare Windows, ceea ce îți oferă toate facilitățile pe care le ai pe oricare laptop. Mai este important de precizat și că un model precum Lenovo Yoga 7 îți oferă un generos ecran de 14 inci, aproape cu 50% mai mare decât al unei tablete, care are 10 inci.

Procesoare Intel de până la 4,30 GHz

Succesul Lenovo Yoga în România nu este dat doar de faptul că este un dispozitiv portabil. Și design-ul i-a cucerit pe români. E un laptop 2 în 1 care se simte confortabil în mâini, fiind fabricat din metal anodizat sablat, cu margini rotunjite. 

O balama de 360 de grade oferă stabilitate atunci când treci de la modul tabletă la laptop și invers. Tastatura este cu iluminare, iar pe camera web ai un obturator pentru confidențialitate. 

Imaginile pe ecranul de 14 inci sunt vibrante, la o rezoluție full HD. În modul tabletă, ecranul cu touch poate fi folosit nu doar pentru divertisment, ci și pentru a face, de exemplu, unele proiecte grafice, sau să faci editări cu ajutorul unui stylus pen.  

De asemenea, sunetul se aude foarte bine datorită sistemului Dolby Atmos, cu difuzoare orientate către utilizator. 

Laptopul este proiectat împreună cu cei de la Intel, iar pe Lenovo Yoga 7 sunt instalate procesoare de ultimă generație, din seria a 11-a. Procesoarele au până la 4,20 GHz, iar memoria RAM este 8GB, de ajuns pentru a rula toate aplicațiile de productivitate de care ai nevoie. Poți transfera rapid datele de pe o partiție de laptop pe alta, pentru că este dotat cu un SSD, o tehnologie de stocare avansată. 

Pentru cei care au nevoie de viteză pentru internet și pentru a transfera foarte rapid date pe alte dispozitive, trebuie spus că aceste laptopuri 2 în 1 beneficiază de Intel WiFi 6 și două porturi Thunderbolt. 

Deschidere instant și securitate

De asemenea, Lenovo Yoga 7 folosește o inovație care se bazează pe inteligență artificială și care ajută la optimizarea sistemului, iar acest lucru înseamnă că aștepți, de exemplu, mult mai puțin pentru a porni aplicațiile. De exemplu, acest computer se deschide imediat în momentul în care ridici capacul. Pentru o cât mai bună securizare, conectarea se face pe bază de amprentă.  

Răcirea inteligentă ajută la optimizarea performanței în funcție de activitățile de utilizatorului pe laptop pentru a oferi o autonomie cât mai mare a bateriei. Pe Lenovo Yoga 7 este instalat și asistentul vocal Alexa, care vă poate ajuta să obțineți mai ușor unele informații legate de utilizare și îmbunătățesc unele funcții. 

Windows 10 vine și el în completare pe acest laptop 2 în 1 cu aplicații precum „Hărți”, „Fotografii”, „Muzică”, „Filme”, „e-mail” sau „Calendar”. Aceste aplicații vă ajută să vă organizați, vă oferă diverse informații sau sunt utile în productivitate. De asemenea, aceste aplicații folosesc OneDrive pentru a face back-up de informații și pentru a se sincroniza pe toate dispozitivele ca să puteți să le accesați de oriunde. 

Puteți găsi acest laptop, dar și accesorii pentru el aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net