De ce să dai o căruță de bani când te poți proteja gratuit? Cel mai bun antivirus

Ultima actualizare:

    Care este cel mai bun antivirus gratuit
Care este cel mai bun antivirus gratuit

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8 nu este, cu siguranță, un mit și noi avem o listă cu produse bune de ales.

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8 nu va oferi tot ceea ce oferă o soluție „cu bani“, dar este de luat în calcul.

La fiecare câteva luni cei de la AV-Test.org testează o colecţie stufoasă de antiviruşi pentru a stabili care este cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8. Cu toate că viruşii nu mai sunt cum erau pe vremuri şi cea mai mare parte a ameninţărilor cibernetice vin sub formă de malware, troieni sau junkware, există în continuare un antivirus gratuit pentru Windows 8 care vă scapă de probleme fără bătăi de cap.

Nu de alta, dar acum, este mai uşor ca niciodată să vă treziţi că noul vostru desktop sau sistem portabil este de zece ori mai lent decât în ziua în care l-aţi cumpărat, în parte din cauza viruşilor care apar de unde nu te aştepţi. Din acest motiv, ar fi bine să vă protejaţi, mai ales dacă cea mai mare parte a activităţilor voastre se desfăşoară online. 

De câteva ori pe an, o echipă de editori de la AV-Test.org investește o cantitate mare de timp pentru a testa în detaliu performanţa a ceea ce poate fi cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8. Testarea se face defalcat, pe sisteme de operare şi tipuri de dispozitive. În acest caz particular atragem atenţia asupra testului pentru cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8. 

În cel mai recent test comparativ au fost exploatate la maxim 25 de produse pentru uz casnic cu setările lor implicite active. Au fost descărcate cele mai recente versiuni pentru fiecare şi a fost activată funcţia de actualizare automată. De asemenea, dacă a existat această opţiune, s-a permis consultarea bazei de date online cu definiţii în timpul scanării.

În test s-a pus accentul pe scenarii de utilizare realiste şi provocări uzuale pe care le întâmpină fiecare posesor de PC. Pentru că nu mai este de mult vorba doar de un singur tip de viruşi, fiecare antivirus a trebuit să demonstreze utilitatea tuturor straturilor de protecţie pe care le pune la dispoziţia utilizatorului.

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8 a fost clasificat ca fiind ...

Află care este cel mai bun antivirus gratuit și de unde îl poți descărca

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net