Dispozitivul care va schimba modul în care ne uităm la televizor

Ultima actualizare:

    Orange TV
Orange TV

În urmă cu puțin timp, Orange anunța lansarea un stick capabil să transmită conținutul de pe mobil pe orice televizor dotat cu un slot HDMI. Stick-ul Orange TV a ajuns și la noi în redacție și ne-a plăcut.

Orange Romania a intrat pe piața de televiziune în forță acum doi ani, lăundându-se cu cel mai mare număr de canale HD, dar și cu o platformă online populată cu filme, seriale, dar și cu canale live.

Cu stick-ul Orange TV, operatorul face pasul logic, țindindu-i pe utilizatorii obișnuiți să consume conținut multimedia pe telefoane sau tablete, dar care apreciază beneficiile pe care le oferă ecranul mare al televizoarelor.

Stick Orange TV – cum funcționează

Dispozitivele de streaming nu mai sunt o noutate. Google a arătat tuturor utilitatea acestor gadgeturi prin intermediul Chromecast și de atunci ele au căpătat popularitate. Sincer, nu mă așteptam ca un operator să ofere astfel de ”instrumente” utilizatorilor, dar având în vedere că aproape mereu cei de la Orange sunt pionieri când vine vorba adoptarea diverselor tehnologii, lansarea este logică.

Vezi aici cum va revoluționa Orange TV modul în care te uiți la televizor.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net