Facebook a picat, din nou, vineri seara

9 octombrie 2021
image
Foto: cjvs.ro

Serviciile Facebook nu au putut fi accesate o perioadă destul de lungă în unele regiuni vineri seară, pentru a doua oară în ultimele cinci zile.

Dup─â 10 seara, ora Rom├óniei, pentru aproximativ dou─â ore, Facebook, Messenger, WhatsApp ┼či Instagram au fost indisponibile, din nou, dup─â incidentul major de luni seara.

Nu se ┼čtiu multe despre cauzele noului incident, dincolo de generica explica┼úie ÔÇťo setare modificat─â este de vin─âÔÇŁ, care nu explic─â prea clar ce s-a ├«nt├ómplat, de aceast─â dat─â. Facebook spune c─â, ├«ntre timp, a rezolvat problema.

Al doilea incident din ultimele cinci zile

Cert este c─â, ├«n decursul celor dou─â ore, cel mai mult au avut de suferit utilizatorii celor dou─â aplica┼úii de comunicare, WhatsApp ┼či Messenger. Dac─â Facebook ┼či Instagram nu sunt pierderi esen┼úiale pentru utilizatori, imposibilitatea comunic─ârii cu cei dragi devine o problem─â cu repeti┼úie pentru utilizatorii produselor Facebook.

Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, dup─â cel de luni, c├ónd aplica┼úiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ ┼čase ore. ┼×i de aceast─â dat─â, Facebook ┼či-a prezentat ÔÇťscuzele sincereÔÇŁ, ├«ns─â de data aceasta nu prin CEO-ul Mark Zuckerberg, ci printr-un mesaj corporate.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg
evaluare nationala 7570751 mediafax foto alexandru dobre jpeg
NDQwJmhhc2g9YWQ4ZDRjM2Q1ODFiMjNhMjBjMGM5YWQ0ZTgwNjc4MDg= thumb jpg
elev examen probe  evaluare nationala clasele mici  jpeg
FotoJet (8) jpg