Facebook îţi permite să transmiți video live pe iPhone


    Dacă ai iPhone, vei putea transmite live pe FacebookFoto: venturebeat.com
Dacă ai iPhone, vei putea transmite live pe FacebookFoto: venturebeat.com

Facebook a lansat transmisiile live pe iPhone, care pot fi realizate cu ajutorul unui buton din fereastra de „update status” a aplicației de mobil ("Clip video în direct", în interfața în limba română). Facilitatea aceasta va fi disponibilă în curând şi pe telefoanele Android.

La prima accesare, Facebook solicită utilizatorului permisiunea de a folosi camera și microfonul, după care cere un nume pentru transmisie și selectarea celor care văd transmisia (Public/Prieteni/Doar eu/etc.).

Conform anunțului oficial al companiei, transmisiile live, care au fost introduse experimental în decembrie, sunt disponibile pentru utilizatorii din SUA, dar Mediafax a testat această facilitate și din România.

Transmisia este disponibilă nu numai pentru conturile personale, ci și pentru persoane publice și paginile verificate, iar live-ul va putea fi realizat în curând și de pe dispozitivele cu Android.

Comunicarea este unidirecțională (utilizatorul către platformă, spre deosebire de Skype sau Facetime, care creează o conversație), iar cei care văd transmisia pot reacționa prin mesaje text, scrie Mediafax.

Pentru a primi transmisiile live ale unui prieten sau ale unei pagini trebuie să vă abonați, ceea ce înseamnă că o transmisie neanunțată are, în momentul de față, doar câțiva spectatori. Facebook le sugerează doritorilor de live să anunțe transmisia înaintea acesteia, pentru un public mai mare.

Clipul video transmis de Facebook este pătrat. Utilizatorii au opțiunea de a-l salva pe mobil după încheierea transmisiei. Platforma va începe în curând să ofere pe scară largă și diversificarea butonului de "like", anunțată anul trecut.

Utilizatorii vor putea opta pentru alte șase tipuri de reacție la postările altora: "angry", "sad", 'wow", "haha", "yay" și "love".

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg