O nouă funcție pentru utilizatorii WattsApp. Te avertizează că ai făcut o mare greșeală

WattsApp va lansa în curând o nouă alertă la care trebuie să fie atenți utilizatorii. Anunțul a fost făcut la începutul acestei luni de Meta și de patronul companiei WhatsApp, Mark Zuckerberg.

1 telefon jpg jpeg

Funcția este concepută pentru a împiedica utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor care au fost destinate să dispară.

Când vor greși, utilizatorii vor fi atenționați printr-o fereastră pop-up care va spune: „Screenshot was blocked for added privacy”, conform The Sun. Funcția View Once și va conține un mesaj de avertizare care „va dispărea din discuție după ce îl închizi”.

„De asemenea, nu puteți transmite, copia, salva sau face o captură de ecran a acestuia”, a dezvăluit WABetaInfo.

WattsApp va lansa o nouă funcție! Va împiedica utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor care au fost destinate să dispară

Din păcate, funcția nu rezolvă complet siguranța utilizatorilor în aceste cazuri, consideră The Sun. O persoană ar putea folosi pur și simplu un alt dispozitiv pentru a captura o fotografie sau un video de pe ecran.

WhatsApp nu are cum să oprească acest lucru. Ca întotdeauna, cel mai bun sfat este să fii foarte atent cu ceea ce împărtășești în mediul online.

Dacă nu doriți ca ceva să fie pe internet sau distribuit de alte persoane, evitați să-l trimiteți oricui. Chiar și oamenii în care ai încredere acum s-ar putea să nu fie atât de loiali, scrie publicația menționată.

Blocarea capturilor de ecran la mesajele care dispar adaugă un nivel suplimentar de securitate. Dar nu vă puteți baza în întregime pe această funcție, așa că fiți întotdeauna precauți și aveți grijă cui trimiteți imagini, videoclipuri sau chiar texte.

Cu toate acestea, noua alertă de la WattsApp reprezintă un nou avantaj pentru securitatea utilizatorilor. „View Once este deja o modalitate incredibil de populară de a distribui fotografii sau fișiere media care nu trebuie să aibă o înregistrare digitală permanentă", a explicat WhatsApp într-o nouă postare pe blog.

Un alt aspect interesant la care lucrează WhatsApp este acela de a le permite utilizatorilor să readucă în chat mesajele pe care le-au șters accidental.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net