O nouă funcție pentru utilizatorii WattsApp. Te avertizează că ai făcut o mare greșeală

WattsApp va lansa în curând o nouă alertă la care trebuie să fie atenți utilizatorii. Anunțul a fost făcut la începutul acestei luni de Meta și de patronul companiei WhatsApp, Mark Zuckerberg.

1 telefon jpg jpeg

Funcția este concepută pentru a împiedica utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor care au fost destinate să dispară.

Când vor greși, utilizatorii vor fi atenționați printr-o fereastră pop-up care va spune: „Screenshot was blocked for added privacy”, conform The Sun. Funcția View Once și va conține un mesaj de avertizare care „va dispărea din discuție după ce îl închizi”.

„De asemenea, nu puteți transmite, copia, salva sau face o captură de ecran a acestuia”, a dezvăluit WABetaInfo.

WattsApp va lansa o nouă funcție! Va împiedica utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor care au fost destinate să dispară

Din păcate, funcția nu rezolvă complet siguranța utilizatorilor în aceste cazuri, consideră The Sun. O persoană ar putea folosi pur și simplu un alt dispozitiv pentru a captura o fotografie sau un video de pe ecran.

WhatsApp nu are cum să oprească acest lucru. Ca întotdeauna, cel mai bun sfat este să fii foarte atent cu ceea ce împărtășești în mediul online.

Dacă nu doriți ca ceva să fie pe internet sau distribuit de alte persoane, evitați să-l trimiteți oricui. Chiar și oamenii în care ai încredere acum s-ar putea să nu fie atât de loiali, scrie publicația menționată.

Blocarea capturilor de ecran la mesajele care dispar adaugă un nivel suplimentar de securitate. Dar nu vă puteți baza în întregime pe această funcție, așa că fiți întotdeauna precauți și aveți grijă cui trimiteți imagini, videoclipuri sau chiar texte.

Cu toate acestea, noua alertă de la WattsApp reprezintă un nou avantaj pentru securitatea utilizatorilor. „View Once este deja o modalitate incredibil de populară de a distribui fotografii sau fișiere media care nu trebuie să aibă o înregistrare digitală permanentă", a explicat WhatsApp într-o nouă postare pe blog.

Un alt aspect interesant la care lucrează WhatsApp este acela de a le permite utilizatorilor să readucă în chat mesajele pe care le-au șters accidental.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Iarna Poiana Brasov vremea FOTO Shutterstock jpg
Printul Andrew Foto profimedia 0488617786 jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg