Ce știe, mai exact, WhatsApp despre tine? Răspunsul te va surprinde

WhatsApp poate să-ți genereze un raport privind activitatea ta pe care o ai pe aplicație și, partea cea mai bună, durează doar câteva secunde ca să vezi, cu exactitate, ce știe aplicație despre tine.

Ce știe, de fapt, WhatsApp despre tine
Ce știe, de fapt, WhatsApp despre tine

Descărcarea raportului este complet gratuită. Așadar, dacă iei în considerare să arunci o privire asupra informațiilor pe care Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp) le are despre tine, urmărește tutorialul următor. 

Ce se ascunde în raportul de la WhatsApp

În primul rând, raportul tău personalizat de la WhatsApp ascunde mai multe date ale contului și setări de securitate și confidențialitate. 

Urmărește mai multe informații despre confidențialitate online: Ce este și de ce trebuie să utilizezi un VPN când stai pe internet

Cel mai important de notat este că WhatsApp nu-ți va permite să vezi mesajele pe care le-ai trimis și le-ai șters de pe aplicație. În caz contrar, asta ar contravine politicii de confidențialitate pe care ai acceptat-o când te-ai înregistrat. 

Totuși, aplicația ascunde foarte mult informații despre istoricul tău pe WhatsApp. Aici amintim: data la care te-ai înregistrat, dispozitivele pe care le-ai folosit, adresele de tip IP, fotografiile de profil și când ți-ai schimbat statusul de la About / Despre. 

Încearcă și acest truc pentru WhatsApp: Cel mai cool truc pentru WhatsApp. Cum să trimiți mesaje în doar câteva secunde 

De altfel, platforma oferă date exacte despre momentul în care ți-ai editat fotografia de profil, numerele de telefon pe care le-ai blocat și alte setări de securitate. 

Cum să accesezi raportul de la WhatsApp

Pentru început, o să ai nevoie de aplicația de mobil, funcția nefiind disponibilă pentru browserele web. 

După care, o să fii nevoit să mergi la Setări / Settings -> Account / Cont -> Request Account Info / Solicită informații despre cont

Ulterior, o să fii nevoit să apeși pe butonul Request Report / Solicită Raport. După care, o să primești, în scurt timp, toate informațiile pe care le-ai cerut. 

În general, poate dura până la trei zile pentru ca raportul să fie finalizat și gata să fie citit. Este, bineînțeles, influențat de numărul de schimbări pe care le-ai făcut asupra contului. În mod normal, raportul de activitate este gata în câteva secunde. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net