Cel mai cool truc pentru WhatsApp. Cum să trimiți mesaje în doar câteva secunde

Dacă ți se pare că stai o eternitate pentru a trimite un simplu mesaj, s-ar putea ca următorul truc disponibil pe iPhone să te ajute să scrii mai repede. 

whatsapp ba68322368 jpg
Trucul ăsta de pe WhatsApp te poate ajuta să scrii mult mai repede

Această caracteristică disponibilă pe iOS îți permite să folosești scurtături pentru a trimite mesaje mai rapide, completând automat anumite cuvinte pe tu le selectezi.

Încearcă și această funcție pentru iPhone: Lucrezi într-un loc zgomotos? Această funcție de pe iPhone te poate ajuta

Cum funcționează?

Așadar, pentru a exemplifica, dacă ai nevoie să ajungi la gura de metrou de la piața unirii, în loc să trebuiască să scrii „metrou piața unirii”, poți să-ți programezi telefonul să completeze această sintagmă folosind o scurtătură aleasă de tine, precum „mpu”. 

Urmărește și acest tutorial pentru iPhone: Camera secretă de pe iPhone. Cum o accesezi și cum îți impresionezi prietenii

Scrierea de mesaje este un proces ce-ți ia foarte mult timp, mai ales dacă ai un iPhone, deoarece tastatura este destul de micuță, iar butoanele nu sunt cele mai prietenoase cu persoanele cu degete groase.

Totuși, dacă obișnuiești să utilizezi anumite sintagme destul de des, poți să treci prin conversațiile tale să vezi ce tipuri de mesaje folosești cel mai des. De exemplu, poți să setezi ca forma completă a mesajului „cf” să se transforme în „Ce faci?”.

Ok, ok. Dar cum se activează?

Așadar, această funcție te poate ajuta să trimiți mesaje mult mai rapid. De altfel, funcționează și pe iMessage, dar și pe WhatsApp. 

Această funcție a fost descoperită de tiktokerul ericnowoslawski, iar videoclipul său a strâns mii de reacții. 

În videoclip, acesta folosește un X în fața cuvintelor pe care dorește să le înlocuiască. Așadar, dacă are nevoie foarte rapid de e-mailul său, poate scrie „xemail” pentru a primi o autocompletare a mesajului, fără să mai fie nevoit să scrie întreaga adresă. 

Activarea e și mai simplă: du-te la Setări / Settings, categoria General și dă scroll până ajungi la secțiunea Keyboards / Tastaturi. După care, tot ce trebuie să facem e să intrăm la Text Replacement și să ne alegem scurtăturile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP