Obiceiul zilnic care-╚Ťi stric─â telefonul

O gre╚Öeal─â simpl─â pe care o faci cu iPhone-ul t─âu s-ar putea s─â-╚Ťi afecteze foarte mult s─ân─âtatea bateriei telefonului.

Amazon Facebook Apple Twitter FOTO Shutterstock
Trucul pe care nu mul╚Ťi ├«l cuno╚Öteau despre bateria telefonului iPhone

Este unul dintre cele mai comune sfaturi, dar ├«nchiderea aplica╚Ťiilor pe care nu le folose╚Öti nu este, de fapt, cel mai ├«n╚Ťelept lucru pe care l-ai putea face pentru telefonul t─âu, mai ales dac─â este iPhone. 

Te-ar putea interesa ╚Öi: Aten╚Ťie, utilizatori Apple! Aceast─â actualizare ├«╚Ťi poate pune cap─ât rela╚Ťiilor

Totu╚Öi, ─âsta este doar un simplu mit. De fapt, trebuie s─â ├«nchizi aplica╚Ťiile doar dac─â acestea nu func╚Ťioneaz─â ├«n parametri optimi. 

De ce nu trebuie s─â ├«nchizi aplica╚Ťiile ce ruleaz─â ├«n fundal

Dac─â nu ╚Ötiai, telefonului ├«i este mult mai bine dac─â nu-i ├«nchizi toate aplica╚Ťiile care ruleaz─â ├«n fundal, mai ales dac─â este vorba despre un iPhone.

De ce? Ei bine, pentru ├«nceput, ├«i va sc─âdea foarte mult durata de via╚Ť─â a bateriei, dac─â decizi s─â-╚Ťi ├«nchizi toate aplica╚Ťiile. 

Urm─âre╚Öte ╚Öi: Truc ingenios prin care po╚Ťi debloca telefonul f─âr─â m├óini

├Änchiderea aplica╚Ťiilor va face ca perioada de ├«nc─ârcare a acestora s─â fie mult mai mare, data viitoare c├ónd decizi s─â le folose╚Öti. 

Chiar dac─â pare incredibil, iPhone are un sistem special, care nu permite telefonului s─â fie suprasolicitat de aplica╚Ťiile din fundal. 

ÔÇ×C├ónd ecranul cu aplica╚Ťiile recent folosite apare, aplica╚Ťiile nu sunt deschise, de fapt, ele se afl─â ├«ntr-un mod de standby, care-╚Ťi permite s─â navighezi mult mai repede ╚Öi s─â faci mai multe lucruri ├«n acela╚Öi timpÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-o explica╚Ťie a Apple. 

Totu╚Öi, acest truc nu este explicat de c─âtre produc─âtor, ├«n momentul ├«n care decizi s─â deschizi aceast─â fereastr─â. Este foarte tentant pentru utilizatori s─â considere c─â aplica╚Ťiile ce se afl─â ├«n fundal func╚Ťioneaz─â.

De fapt, acestea sunt ÔÇ×├«nghe╚ŤateÔÇŁ de c─âtre iPhone-ul t─âu, a╚Öa c─â ele nu-╚Ťi vor consuma din resursele telefonului ├«n timp ce tu navighezi pe Facebook.

ÔÇ×Aplica╚Ťiile din fundal sunt ÔÇ×├«nghe╚ŤateÔÇŁ, limit├ónd sever lucrurile pe care acestea le pot face ├«n fundal, eliber├ónd foarte mult din memoria RAM pe care ar fi folosit-oÔÇŁ, a declarat jurnalistul John Gruber, care conduce blogul Daring Fireball.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula